Ure

Ure til enhver lejlighed!

Vi tilbyder ure med funktionalitet og holdbarhed.

Hvad skal et ur kunne?

For at gøre det simpelt, så er idéen bag et ur at kunne se tiden uanset hvad du har gang i. Samtidigt er det også vigtigt at uret holder tiden så godt som muligt, da et ur ofte vil tabe nogle millisekunder hver dag. Hvis det er vigtigt for dig at tiden skal holdes præcist, uden at du skal tænke over om den kommer bagud så vil et ur med digital viser være relevant.

Militær ure

Vores udvalg af ure indeholder primært militær ure, som ofte har mange flere funktioner sammenlignet med et traditionelt ur.

Eksempelvis, har vores Mission Sensor II ur fra Clawgear funktioner som kompas, termometer, barometer og højdemåler. Det er funktioner som kan være essentielle når man er ude på mission eller i vildmarken.


Samtidigt med at et militær ur har flere funktioner, vil det også være mere robust og holdbart end et traditionelt ur. Militær ure er designet til at blive holde til at blive brugt under ekstreme forhold. Det er derfor det perfekte match til dig uanset om du skal ud i naturen på vandringstur, jagt eller andre outdoor aktiviteter. Se vores udvalg forneden, det kunne jo være vi havde dit perfekte match, hvis håndleddet ser lidt tomt ud!


På jagt efter andet til din vandretur eller andre outdoor aktiviteter?

Se vores store udvalg af outdoor grej lige her!

Viser alle 19 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk