Sommer Soveposer

WOLF TACTICAL HAR SOMMER SOVEPOSER TIL ALLE FORMÅL

Er du på jagt efter en ny sommer sovepose, som du skal bruge på din næste vildmarkstur? Hos Wolf Tactical har vi gennemsøgt markedet! Vi ahr fundet frem til et stort udvalg af soveposer, der kan hjælpe dig. Uanset hvilken årstid eller hvilket vejr vi befinder os i.


Vi kan hjælpe dig

Vi er dog klar over at det kan være som at finde en nål i en høstak, at få et overblik og en idé om hvilken sovepose der passer bedst til ens egne behov. Hos Wolf Tactical har vi dog givet det et forsøg. Vi giver dig et overblik over diverse soveposer, og en forklaring på hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at kvaliteten på sommer soveposer kan variere meget, dog er prisen ofte en indikator, og det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i opgaven og får fat i den rigtige sovepose til dit behov.


Vi elsker SELV udelivet

Wolf Tactical har rødder i forsvaret, og derfor mener vi, at vores erfaring og viden skal komme dig til gode i dig dagligdag og på dine eventyr. Vi bruger vores erfaring til at udvælge de stærkeste produkter, der kan dække flere behov.

Vi har prioriteret at have et bredt udvalg af soveposer, så vi både kan dække vores militære baggrund med soveposer der kan tåle ekstreme forhold, men også soveposer til outdoor entusiasten der nyder en weekendtur i den danske natur.

Hvad skal du kigge efter?

Ligemeget hvad du skal bruge din sommer sovepose til, så skal du være opmærksom på at du finder soveposen med den korrekte komforttemperatur til dit behov. Komforttemperaturen fortæller dig, hvilken temperatur du kan holde varmen i og få den rigtige gode nats søvn og være sikker på du ikke fryser eller sveder om natten.

Når du læser specifikationerne under diverse soveposer skal du være opmærksom på, at der er forskel på komforttemperatur, max temperatur og ekstremtemperatur.

Kort fortalt, så fortæller max temperaturen om den øvre temperatur som en normal person kan sove uden at svede. Ekstremtemperaturen fortæller deriomod om den laveste temperatur som en normal person kan overleve i ca. 6 timer i soveposen.

Du skal også holde øje med soveposens vægt når du udvælger din udkårne.

Mange mennesker foretrækker letvægtssoveposer, da soveposen oftes skal hægtes på vandrerygsækken eller andet udstyr på din tur.

Hos Wolf Tactical nyder vi godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem. Vi har derfor god erfaring med overnatninger i den vilde natur, så du kan trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd til dit næste eventyr.


OVERNATNING I NATUREN

Hvis du drømmer om, at sove i den vilde nordiske natur, så kan du ikke komme udenom at soveposen, liggeunderlaget og teltet er næsten uundværligt. At overnatte i det fri, kræver at du har en lang række af godt udstyr med dig, som sørger for at du kan holde varmen og have en komfortabel oplevelse. Dårlig søvn kan jo hurtig spolere helhedsoplevelsen af din outdoortur. Du har brug søvn til at restituere, så du har energi til at vandre og opleve naturen.

Netop derfor er det vigtigt at du vælger den korrekte sovepose og andet udstyr til din tur. Der findes forskellige størrelser og pasformer, så det er vigtigt at udforske specifikationerne så du finder en sovepose der passer til din kropsstørrelse.

Derudover findes der også forskellige sæsonbestemte soveposer. Hos Wolf Tactical har vi derfor delt vores udvalgte sommer soveposer op i et par underkategorier. Sommer soveposer, vintersoveposer og 2-3 sæsons soveposer, så det bliver gjort nemmere for dig at finde en til dit behov.

2-3 sæsons soveposerne dækker normalt behovet fra foråret til efteråret.

Som nævnt tidligere kan det være svært at finde rundt blandt de mange forskellige typer soveposer. Køb derfor et kompas hér 😉

Ligemeget hvad du skal bruge og hvor stort dit budget er, så har vi udstyret til dig hos Wolf Tactical.

Hvis du gerne vil vide mere om hvilken sovepose du skal vælge så læs vores sovepose guide hér. 


Hvilke brands har vi i vores sortiment?

Hos Wolf Tactical har vi samlet et stærkt og bredt udvalg af internationale brands. De er alle nøje udvalgt. Så vi kan tilbyde og hjælpe alle vores kunder og dække deres behov.

Vi har selv afprøvet en lang række af vores sommer soveposer og andet grej, så vi kan dele vores erfaringer med jer.

Hos Wolf Tactical tilbyder vi b.la. Sea to Summit, Carinthia, Helsport, Vaude og Mil-Tec af brands, som laver stærke soveposer til forskellige behov.


TILBEHØR TIL SOMMER SOVEPOSER

Hos Wolf Tactical tilbyder vi også en lang række af tilbehør til sommer soveposer. Vi tilbyder b.la. lagenposer, også kaldet sleeping bag liners. Lagenposer er en slags klimasystem som du tilføjer til din sovepose for at tilføje et givent antal ekstra grader til din sovepose. Du kan samtidigt bruge lagenposen som en separat sovepose hvis du ankommer til et område med højere temperaturer. Vi har et stort udvalg af lagenposer fra b.la. Sea to Summit, Carinthia og Mil-Tec.

Se vores bedst sælgende lagenpose hér.

Andet tilbehør som kan være brugbar til en sommer sovepose er en oppustelig pude.

Se hele vores udvalg af vores sovepose tilbehør lige hér!


KONTAKT ENDELIG [email protected] ELLER BESØG OS I VORES SHOWROOM PÅ AMALIEGADE 15, KBH K 1256 – HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

Viser alle 17 resultater

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499