Undertøj | Inderlag

Undertøj | Inderlag

Et godt sæt undertøj | inderlag er afgørende for en god komfort når du er udenfor.
Lag på lag metoden er en gennemtestet metode, som i sin simpelthed går ud på at du har: inderlag på inderst, et mellemlag – typisk en fleecetrøje og så et yderlag – en skal.

Hvad er så vigtigt at have styr på inden man bevæger sig ud på en vandretur:

 • Vælg udstyr og vandrerygsæk der passer til den tur du skal ud på. Det er ærgerligt at slæbe rundt på unødig vægt og volumen.
 • Lær dit udstyr at kende. Prøv at gå ture med din nye vandrerygsæk, også med vægt i.
 • Tag også dine vandresko eller støvler på og få gået dem til – vabler er en ubehagelig gæst at have med på din tur.
 • Prøv at tage alt dit udstyr på, vandrerygsæk, sko og tøj. Tilføj vægt, så det minder om den vægt du kommer til at gå med på din tur. Gå så en længere tur og se, mærk, føl efter om dit udstyr er indstillet korrekt.
 • Lav en liste over det mest essentielle og uundværlige du skal have med i din vandrerygsæk. Telefon, vand, snacks, mad og beklædning udover telt, sovepose og liggeunderlag. Har du flere ting på din liste skal du overveje om de er nødvendige for din tur eller blot er unødvendig ekstra vægt.
 • Hvis uheldet er ude er det altid en god idé at have et førstehjælpskit med på vandreturen. Se vores udvalg hér.

Leder du efter inspiration til danske gåruter? Læs vores bloglindlæg hér om vores egen top 5!


TOP 6 FORDELE VED VANDRERYGSÆKKE, SOM DU MÅSKE IKKE VIDSTE, DU MANGLEDE:
 • Bærekomfort – det kan ikke siges for ofte
 • Mulighed for tilpasset pasform ift. kropsbygning
 • Stramme sidelommer til drikkedunke og/eller snacks
 • Stow-on-the-go remme til dine vandrestave
 • Vandtæt lomme til mobil mm. i hoftebæltet
 • Ventilation i rygpanel og skulderstropper

Forglem ej! WOLF TACTICAL har også regncovers til alle størrelser størrelser af vandrerygsække! Se dem hér!

Vi tilbyder også en lang række af drybags! Så er dine vigtigste ting beskyttet mod vandet hvis uheldet er ude og klarer endda et kort dyp i vandet.


Wolftac.dk er det helt rigtige sted, hvor du finder en vandrerygsæk der passer til dog og dit behov. Wolf Tactical er entusiaster i outdoor- og frilivsoplevelser. Foreningen er bygget på veteraner fra det danske forsvar og militær og har erfaring fra missioner i felten. Vi har været på ekspeditioner i store dele af verden og den værdifulde erfaring vi har samlet, vil vi elske at dele med dig.

Vi har et stort udvalg, så skal du på endagstur i den danske natur eller på en længere ekspedition, så er der her du skal starte din søgen.

Vandrerygsække kan også være et godt og solidt alternativ til skoletasken – fordelen er at man får en skoletaske i en farve eller model, som klassekammeraterne ikke har.

Skal man være trekking veteran, for at tage på vandreture?

Nej, det behøver man selvfølgelig ikke være. Men det er altid vigtigt at finde det rigtige udstyr, som passer til dig og dit niveau. En god vandretaske sidder godt på ryggen. Der er justerbare skulderremme og hoftebælte, så vægten fordelen jævnt. Er du i tvivl om vandrerygsækken sidder ordentligt, så få hjælpe til at stramme/løsne remme eller kom forbi os – vi hjælper gerne.

Det behøver ikke koste alverden, at få en god vandrerygsæk. Vores onlinebutik har et godt og bredt udvalg i konkurrencedygtige priser. Der er vanderygsække til nybegynderen og til feinschmeckeren, der ved hvad han/hun vil have.

Herunder er tre typer af vandrerygsække, vi kan anbefale til dig:

SAVOTTA JÄÄKÄRI M vandrerygsæk 30L.

FINN-SAVOTTA har siden 1960’erne udstyret finske militære styrker med grej. De Norsk – Finske militære styrker bruger f.eks. SAVOTTAS telte, kampvest og liggeunderlag. Også finsk grænsepoliti bruger SAVOTTAS rygsæk RAJAPARTIO modellen, som deres tjeneste rygsæk. SAVOTTA JÄÄKÄRI M er en forbedret model af LIGHT BORDER PATROL rygsæk, der oprindeligt var designet til den finske grænsevagt.

SAVOTTA JÄÄKÄRI M er udstyret med et elegant slankt design der giver uhindret bevægelse i trange rum og vanskelige terræn. PALS-fastgørelsesbåndet tilbyder mange muligheder for montering af ekstra poser og udstyr på ydersiden af pakken. Et internt plastrammeark tilføjer stivhed i pakken, mens kompressionsbåndene hjælper dig med at spænde dine laster ned til en tæt pakke.

Som en del af BORDER GUARD-arven er skulderstropperne, taljebæltet og rygpolstringen designet til at bære mere vægt komfortabelt end de fleste pakker i denne størrelse.

SAVOTTA JÄÄKÄRI vandrerygsække findes i flere størrelser, så du kan finde en der passer til dig og din rejse.

TATONKA YUKON er vandrerygsække til et hvert behov. Vi har fire varianter af denne populære model. En junior med en volumen på 32 liter og tre voksenmodeller med en volumen på 50 +10, 60 +10 eller 70 +10 liter.

TATONKA YUKON vandrerygsække er trekking klassikere. Det helt rigtige valg til en bred vifte af ture. Rygsækkene er optimeret til belastninger op til 25 kg og tilbyder en afbalanceret kombination af let vægt, holdbarhed og ydeevne. De tredimensionelle formede hofteflapper garanterer optimal vægtoverførsel. Ud over de standard must-have trekking-rygsækfunktioner tilbyder YUKON også utrolig funktionalitet med en 3D-frontåbning, der gør pakningen nemmere end nogensinde. Bunden af denne vandrerygsæk er lavet af slidstærk CORDURA, og den nederste søm strækker sig op ad siderne for at forhindre vand i at komme ind, når du lægger pakken ned.

En drøm for backpackere: Den store lynlåsåbning til hurtig pakning og udpakning er uundværlig! Af denne grund har rygsækken en stor all-round frontåbning. To-vejs lynlåse på siden af YUKON giver dig nem adgang til din bagage på alle tidspunkter.

Kig på vores store udvalg af TATONKA YUKON og bliv inspireret til din næste vandrerygsæk.

BERGHAUS MMPS VULCAN IV

BERGHAUS Ltd er en engelsk producent, der leverer outdoor beklædning og udstyr. Firmaet blev startet af entusiastiske vandrere og bjergbestigere som har taget sine erfaringer med i udviklingen og produktionen af deres vandrerygsække.

BERGHAUS MMPS VULCAN IV er perfekt at tage med på jordomrejse. Med en volumen på 100L, er der plads til det meste, og måske også en souvenir eller to.

BERGHAUS har flere størrelser og modeller – se dem alle her.

Se hele vores udvalg på wolftac.dk eller besøg vores showroom på Amaliegade i København.

Husk at hold øje med vores mange stærke tilbud! Vi har helt sikkert noget gear til din næste vandretur! Se alle tilbud hér!

Wolf Tactical – din specialist i vandrerygsække.

Besøg os på Amaliegade 15 – København K 1256 ! Du finder os hér!

Viser 1–20 af 24 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499