0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Børnehavetasker

Send dit barn afsted med en børnehavetaske fra Wolf Tactical!

Køb din børnehavetaske hos Wolf Tactical. Vi har samlet en række smarte og ekstra funktionelle børnehavetasker der sender junior afsted fuld af selvtillid til børnehaven.

En børnehavetaske er ofte den første taske som små børn kommer til at eje. Derfor er det vigtigt, at junior finder den helt rigtige taske. Hos Wolf Tactical har vi udvalgt nogle børnehavetasker der er fremstillet i slidtstærkt og komfortabelt materiale.

Se også: Vores store udvalg af seje patches! Personligør børnehavetasken hér!


Alle forældre må være enige i, at det er fantastisk at give sit barn en gave hvor stoltheden stråler ud af øjnene, når de tager det på. Dette ønsker vi, at dit barn oplever med vores udvalg af børnehavetasker.

Vores børnetasker giver plads til alt, hvad der skal bruges i børnehaven eller på en lille tur. Børnehavetaskerne kan b.la. bruges til skiftetøj og en madpakke, eller endda bruges som turtaske når dit barn skal på tur med institutionen eller familien.

Dét der gør at vores børnehavetasker skiller sig ud, er at de alle har et indbygget Molle-system. Et molle-system er et system, der gør at du meget nemt kan fastgøre en sidetaske eller en drikkedunk holder på ydersiden af rygsækken. Dette er meget praktisk til de dage hvor der er mangel på plads i selve rygsækken.

Se også: Vores udvalg af drikkedunke!


Hvilken børnehavetaske skal du vælge?

Det er altid en god idé at spørge dit barn hvilken børnehavetaske der skal vælges, da det er vigtigt at dit barn får sig en taske der ham/hende glad. Hvis dit barn er med til at bestemme, så giver det også dit barn en form for ejer fornemmelse.

Hvis du synes det er besværligt, at vælge den rette børnehavetasker over internettet, så er du/i altid velkomne til at besøge os på vores adresse på Amaliegade 15, København K 1256.


Se også vores udvalg af skoletasker til de lidt større børn:

0-3 klasse
3-9 klasse

Praktiske tasker til børn til brug i institutionen og på udflugten.

Vi har helt sikkert en børnetaske som dit barn vil elske at bære til og fra institutionen og på diverse udflugter med familien og vennerne.

Alle vores børnehavetasker har en høj ergonomi, og er alle opdelt i praktisk opdelte rum, så du nemt kan pakke legetøjet i det ene rum og madpakken i et andet rum.


Vi foreslår! En god idé at vælge en børnetaske med brystspænde!

Det er vigtigt, at tasken som du vælger til dit barn sidder så godt som muligt på ryggen og skuldrene. Vi opfordrer derfor dig og andre forældre til at vælge en børnetaske med spænde, da det belaster barnets ryg mindre, hvis børnehavetasken også kan spændes med et spænde over brystet


Hvis du synes det er besværligt, at vælge den rette børnehavetasker over internettet, så er du/i altid velkomne til at besøge os på vores adresse på Amaliegade 15, København K 1256.

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0