0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Skumunderlag

Hvis der er et ægte originalt liggeunderlag, er det et skumunderlag med lukkede celler.

Det er en måtte af komprimeret skum, der typisk er under en tomme tyk. Det pakker ikke småt ned, men det forbliver let og billigt. Der er små luftlommer i skummets celler, hvilket giver disse skumunderlag isolerende egenskaber, der hjælper med at holde dig varm om natten.

Ikke særlig varm, men bedre end pinde på jorden.


DER ER NATURLIGVIS FORDELE OG FALDGRUBER VED SKUMUNDERLAG MED LUKKEDE CELLER, SOM VI VIL OPDELE NEDENFOR.
FORDELE:
BILLIG PRIS:

Virkeligheden er, at skumunderlag med lukkede celler er langt billigere end alt andet. Selv de pænere modeller, som svæver i intervallet 300 kroner, er meget færre penge end selvoppustelige liggeunderlag eller luftmadrasser. De fleste backpackere eller campister har brugt et skumunderlag med lukkede celler før – det var sandsynligvis deres første pude! De er faktisk så billige, at det er smart at have en liggende, for en sikkerheds skyld.

HOLDBARHED:

Der er ingen luft, så der er ikke noget at poppe. Du kan helt sikkert ødelægge en skum underlag med lukkede celler, men du bliver nødt til at save den på midten. Disse ting kan overleve dyr, ujævnt underlag og menneskelig håndtering.

LETVÆGT:

Luftmadrasser har overgået skum med lukkede celler som den letteste pude på markedet, men lukkede celler giver dem stadig et løb for pengene. Afhængigt af længden og tykkelsen vil en lukket celle skumunderlag være under et pund. Du kan også skære den til i længden, noget gramtællere er kendt for at gøre.

BRUG DET RUNDT I LEJREN:

Du kan nemt bruge et skum underlag rundt om lejren. Igen, du behøver ikke bekymre dig om, at det springer. Du behøver heller ikke “blæse det op” eller rode med det overhovedet. Det er sikkert på ydersiden af ​​din rygsæk alligevel, så hvis du vil have et skum underlag, skal du bare folde det ud.

ADDITIV ISOLERING:

Nogle mennesker kan lide at tage et skumunderlag med lukkede celler ud over et mere behageligt liggeunderlag under kolde forhold. Den lukkede celle skum underlag kan beskytte det andet liggeunderlag og øger mængden af ​​isolering, hvilket gør dig meget varmere.

ULEMPER:
IKKE BEHAGELIGT:

Alt, hvad du opnår ovenfor, taber du i bunkevis af komfort. Sandheden er, at disse liggeunderlag ikke er behagelige at sove på. Der er en grund til, at liggeunderlag behøvede konstant innovation. Mange backpackere og campister har brugt tid og penge på at opgradere ud over en skumunderlag med lukkede celler, netop fordi de giver en forfærdelig nattesøvn. Hvis du er en ryg-sovende, der kan styrte ned på din kammerats trægulv, ikke noget problem, er dette underlaget for dig. Ellers skal du være forberedt på øm ryg og krop.

FYLDER MEGET:

De fleste luft- og selvoppustelige liggeunderlag ruller i dag sammen til små pakker. Selvom de ikke er små, ender de mere som en sovepose og mindre som et langt rektangel, hvilket er sådan lukkede celler skum underlag altid er. Og på trods af deres holdbarhed, bør de virkelig ikke proppes i en rygsæk. Du vil se lukkede celler skum underlag på ydersiden af de fleste pakker på grund af deres omfangsrige.

På turen til Færøerne havde vi både et skumunderlag med og et selvoppusteligt liggeunderlag.

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0