Karabinhager

Karabinhager er metalløkker med fjederbelastede porte (åbninger), der bruges som stik.

Næsten alle karabinhager til rekreativ klatring er nu lavet af en letvægts aluminiumslegering. Stålkarabinhager er meget tungere, men mere slidstærke og bliver derfor ofte brugt af instruktører, når de arbejder med grupper. De findes i forskellige former; karabinhagens form og typen af ​​låge varierer alt efter den brug, den er beregnet til.

Der er to hovedvarianter: låsende og ikke-låsende karabinhager.

Låsekarabinhager tilbyder en metode til at forhindre lågen i at åbne, når den er i brug. Låsekarabinhager bruges til vigtige forbindelser, såsom ved ankerpunktet eller en sikringsanordning. Der findes flere forskellige typer af låsekarabiner, herunder en twist-lock og en gevind-lock. Twist-lock karabinhager omtales almindeligvis som “auto-locking karabiner” på grund af deres fjederbelastede låsemekanisme.

Ikke-låsende karabiner findes almindeligvis som en del af quickdraws. Karabinhager er lavet med mange forskellige typer porte, herunder wire-gate, bøjet-gate og straight-gate. De forskellige porte har forskellige styrker og anvendelser. De fleste låsekarabiner bruger en lige-port. Bent-gate og wire-gate karabinhager findes normalt på reb-enden af ​​quickdraws, da de letter rebsklipning end lige-gate karabinhager.

Viser alle 20 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk