0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Riffelkuffert

Riffelkuffert

En god riffelkuffert er afgørende for at beskytte og transportere din værdifulde riffel på en sikker og pålidelig måde. Den giver polstring og stødabsorbering for at forhindre skader og ridser. Med en pålidelig riffelkuffert kan du have ro i sindet og fokusere på dit skydevåben og dit næste eventyr.

En riffelkuffert skal kunne bruges til lige præcis din størrelse riffel.

Riffelkuffert

Riffelkufferter er en nødvendighed for enhver jæger eller skytte, der ønsker at beskytte og transportere deres riffel sikkert og effektivt. Disse kufferter er designet til at beskytte riffel og dens tilbehør mod stød, fugt, støv og andre elementer, mens de er på vej til jagtområder eller skydebaner. Der er flere forskellige typer af riffelkufferter til rådighed, og det kan være svært at vælge den rigtige, der passer til dine behov.

Se en af vores Tasmanian Tiger riffel foderaler her!

Riffeltaske 120 cm

Tasmanian Tiger er et velkendt brand, der producerer professionelt udstyr, som er velegnet til brug af politi og militær. En riffelkuffert fra Tasmanian Tiger er behagelig og nem at transportere. Riffeltaskerne er primært produceret i slidstærke tekstiler og foret indeni. Så det er muligt at transportere mere end et våben ad gangen, hvis du har behov for to forskellige våben på skydebanen.

Tasmanian Tiger riffelkuffert er det ultimative valg til at beskytte og transportere din værdifulde riffel med stil og sikkerhed. Designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet, tilbyder denne kuffert enestående beskyttelse mod stød, støv og fugt. Med polstret indretning og justerbare stropper sikrer den en sikker pasform og forhindrer ridser og skader. Uanset om du er på vej til jagt, konkurrence eller bare ønsker at opbevare din riffel sikkert, kan du stole på Tasmanian Tiger riffelkuffertens pålidelighed og kvalitet. Vælg Tasmanian Tiger for at sikre den bedst mulige beskyttelse af din værdifulde investering.

Riffelkuffert – Black Rifle Case

RIFFELKUFFERT – BLACK RIFLE CASE LARGE – MIL-TEC

Våbentaske i sort i god kvalitet.

100% polyester (Oxford), polyvinylchloridbelagt
1.000 mm vandhoved
Vægt: 450 g / qm
Længde: 105 cm

– hovedlomme med fastgørelsesrem til krog og løkke og stiklommer
– foldbar frontdel med 3 udvendige lommer med stiklås og sikkerhed for lukning af krog og løkke
– bageste del med 4 plastikbeslag til valgfri bærestropper (medfølger ikke)
– kompressionsstropper med stiklås op og ned
– velegnet til lange våben op til 100 cm
– bærestrop
– alle stiklommer og lommer med snaplås og lynlås
– sløjfer og D-ringe til fastgørelse af ekstraudstyr


Hvad skal du overveje ved køb af riffelkuffert

Størrelse

Den første faktor at overveje, når du vælger en riffelkuffert, er størrelsen. Du skal sørge for, at kufferten er stor nok til at rumme din riffel og dens tilbehør, men ikke så stor, at den bliver besværlig at transportere. De fleste riffelkufferter kommer i standard størrelser tilpasset til forskellige typer af riffel. Det er vigtigt at måle længden af din riffel inklusiv monteringer og tilbehør, for at sikre at kufferten passer. Se nedenfor et eksempel på to forskellige størrelse riffelfoderaler:


Materiale og konstruktion

Den næste faktor at overveje er materiale og konstruktion. Riffelkufferter kan være lavet af forskellige materialer, herunder plastik, aluminium og tekstiler. Aluminiums- og plastikkufferter er ofte mere holdbare og vejrbestandige end tekstiler. Derudover kan du overveje, om kufferten skal have skumindlæg for at beskytte din riffel yderligere mod stød. Det er også en smagssag om man ønsker færre eller flere rum i sin taske. Se nedenfor et bud på en minimalistisk og mere avanceret riffeltaske.


Pris

Hos WOLF TACTICAL har vi et stort udvalg af riffelkufferter i forskellige pris lejer. En riffelkuffert er lavet til at blive brugt. Hvis man ved at man skal have den med gennem skidt og snavs, så vil man måske ikke gå ud og købe den dyreste taske. Men man kan også være en der kun bruger den til selvskabsjagt eller lignende, og derfor ønsker man en bedre kvalitets, pænere taske.  Nedenfor er vores bud på en billigere og dyrere taske:


Våbenkuffert til riffel

Alt i alt er valget af en riffelkuffert en vigtig beslutning, der kræver overvejelse af en række faktorer. Ved at tage hensyn til størrelse, materiale, sikkerhed og ekstra funktioner kan du finde den bedste kuffert til dit behov. Husk, at en god riffelkuffert kan beskytte din investering i din riffel og dens tilbehør i mange år fremover, så det er vigtigt at vælge med.

Rygsæk riffelkuffert

Vi har udvalgt en række riffelkuffert til brug for aktiv jagt. Således at du kan vandre med din riffel på byggen eller bære den i en let riffelkuffert.

Riffelkuffert tilbud

Du finder løbende riffelkuffert tilbud på vores hjemmeside.

Viser 1–20 af 23 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0