0
0
0

Børne beklædning

Børne beklædning

Outdoor beklædning til børn

Hos Wolftac.dk har vi et bredt udvalg at outdoor tøj til børn, det kan både bruge til outdoor men også i hverdagen. Her finder du alt fra undertøj, overtøj og alt der i mellem. Outdoor børnetøj findes i flere farver og varianter. Det er alt det lækre, gode, slidstærke og funktionelle tøj og tilbehør til børnene, som egner sig til både skoven, på tur med skolen eller i børnehaven.

Børn skal have det sjovt! Også når de er udendørs! Det kan de med godt og slidstærkt beklædning, der holder dem varme og tørre. Hos wolftac.dk kan vi hjælpe med at klæde dit barn på til alt slags vejr!

Praktisk outdoor beklædning til børn

Det er vigtigt at vælge det korrekte tøj til dit barn, når de bevæger sig udendørs, det vil vi naturligvis gerne hjælpe med hos wolftac.dk. Du finder lækre, slidstærke og funktionelle mærker fra Deerhunter, Mil-Tec, Ulvang og mange flere.

Børne beklædning til hele året

I vores udvalg af outdoor beklædning er der noget til alle årstider og det skiftende vejr. Der er både regntøj, flyverdragter, bukser, t-shirts og meget mere. For at dit barn får den bedste udendørs oplevelse er det vigtigt de er ordenligt klædt på. Ved det skiftende vejr kunne fleece trøjen Pulex Jacket fra Vaude, være et godt bud på at holde varmen under regnjakken, her kan vi anbefale vores regnjakke Escape Light III fra Vaude.

Uanset om det er til outdoor brug eller hverdags brug, så har børne beklædning hos wolftac.dk.  Find det i vores sortiment som du finder her på siden!

Andre skoletasker 0-9 klasse fx :
Woodland camo skoletaske

Coyote skoletaske

CCE camo skoletaske stor

Woodland Camo Skoletaske 3-9 klasse

Blå skoletaske

Skoletaske til store børn

Grøn stylet skoletaske

Viser 1–16 af 30 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499