Økser

Økser, et alsidigt redskab til outdoor entusiasten. Se udvalget her!


Hvad er en god økse?

Økser er et alsidigt og essentielt redskab som kan bruges til mange forskellige aktiviteter, når du er på vandring, camping og sheltertur. De kan bruges til at hugge brænde til bålet, bygge ly, rydde vejen og meget mere. En god økse er et pålideligt og robust redskab som kan være med til at gøre din oplevelse i naturen bedre.


Hvilken økse skal man vælge?

Økser kommer i mange størrelser og modeller, det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige. Det er vigtigt at du overvejer, hvilke aktiviteter øksen skal bruges til. Det er også vigtigt at du overvejer øksens vægt, længde, størrelse og design. Øksen skal gerne være komfortabel at holde og anvende.

Økser bliver lavet fra et hav af mærker, derfor er der også mange forskellige designs at vælge mellem. Hos Wolf Tactical har vi lavet et udvalg fra mærker som er kendt for høj kvalitet og holdbarhed som Mil-Tec og Gerber.

Mil-Tec Økser:

Mil-Tec er kendt for at lave kvalitetsprodukter til alt fra militær til overlevelse i naturen. Økserne er perfekte til camping- og overlevelsesture i vildmarken. De bliver lavet af stærke og holdbare materialer som rustfri stål, og har stort set altid et design med et komfortabelt greb. Samtidigt har de også mange øksetyper, som passer til diverse aktiviteter.

Gerber Økser:

Gerber er ligesom Mil-Tec, kendt for at lave kvalitetsprodukter. Gerber økser er perfekte til udendørsaktiviteter, og de tilbyder forskellige typer til diverse aktiviteter. De er kendt for deres holdbarhed, kvalitet og design. Designet er lavet til at være let at bruge og vedligeholde.


Vores udvalg af økser og knive er perfekte til alle slags aktiviteter i naturen, ligemeget om du er en outdoor ekspert eller lige er ved at komme i gang, så er vi sikre på at du finder noget du vil kunne lide.


Se vores udvalg af handsker, du skulle jo nødigt fryse fingerne mens du bruger øksen!

Viser alle 15 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk