0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Ghillie suits

Vores udvalg af ghillie suits til jagt, militær og hardball/softball.

Skal du camouflere dig fra byttet, fra fjenden eller modstanderne? Se vores udvalg af ghillie suits!

Hvad er en ghillie suit?

En ghillie suit er en form for camouflage beklædning som er designet til at ligne løv. De bliver typisk brugt af jægere for at komme tættere på byttet, militæret for at skjule sig fra fjenden og hardball/softball entusiaster for at gemme sig fra modstanderne. Ghillie Suits er ofte lavet af en blanding af naturlige og syntetiske materialer, for at gøre give dem mere camouflage ud fra omgivelserne. Omgivelserne er vigtige når man snakker Ghillie Suits, da de kommer i mange forskellige farver og mønstre ud fra omgivelserne som de er lavet til.

 

Vigtige overvejelser
  • Terræn: Ghillie Suiten skal gerne matche terrænet når du bruger den. Som nævnt, kommer de i mange farver og mønstre, så det er vigtigt at vælge en som passer til dit behov.
  • Materiale: Holdbare og letvægtsmaterialer er vigtige. Syntetiske ghillie suits er ofte mere letvægt og holdbare.
  • Størrelse: Det er vigtigt at vælge en komfortabel størrelse, da det giver mere mobilitet.
  • Camouflage: Som nævnt under terræn, er det vigtigt at camouflagen matcher omgivelserne, for at du kan camouflere dig ordenligt. Nogle af dragterne har ekstra funktioner som blade og andre naturlige elementer for at give dig en mere naturlig camouflage.
  • Formålet: Det vigtigste er at du overvejer formålet med ghillie suiten. Skal den bruges til f.eks. jagt? Så vil en ghillie suit med en mere realistisk camouflage og mønster være oplagt. Skal den bruges til hardball/softball? Så vil man vælge en mere neutral ghillie suit.

Mangler du noget under din ghillie suit? Se vores udvalg af bukser, trøjer og jakker!

Viser alle 5 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0