2-3 Sæson Soveposer

WOLF TACTICAL HAR SOVEPOSER TIL 2 – 3 SÆSON
Er du på jagt efter en ny sovepose, som du skal bruge på din næste vildmarkstur eller til en tur i shelter?

Er du på jagt efter nye 2 – 3 Sæson Soveposer som holder flere sæsoner, som du skal bruge på din næste vildmarkstur? Hos Wolf Tactical har vi gennemsøgt markedet! Vi har fundet frem til et stort udvalg af soveposer, der kan hjælpe dig. Find 2 – 3 sæson soveposre som passer dit behov her på siden.

Hvad er 2 – 3 sæson soveposer?
2 – 3 Sæson soveposer er det tætteste man kommer på en helårs-sovepose og er lavet til at blive brugt om foråret, sommeren og efteråret. Temperaturen som soveposerne kan holde til afhænger af modellen, men de er typisk designet til at gå ned til frysepunktet, hvis den skal bruges om vinteren kan der ofte suppleres med tilbehør.

Dun- eller fiber i 2 – 3 sæson soveposer?
Når du køber en sovepose er det vigtigt at overveje om den skal være dun- eller fiberfyldt. Med en fiberfyldt sovepose får du meget for pengene og de er ofte billigere at producere end en dunfyldt sovepose, hvilket også afspejles i prisen og kvaliteten.

En fiberfyldt sovepose er nemmere at vaske, da de ikke kræver særligt vaskemiddel og de skal ikke tørretumbles for holde formen, som er en dunfyldt pose kræver. En fiberfyldt sovepose fylder ofte mere i rygsækken og vejer også lidt mere. Fiberfyldte soveposer har ofte en kortere levetid. Dette skyldes at fiberfyldet vil løsne sig over tid og soveposen vil falde sammen. Derfor vil den ikke være i stand til at holde på varmen ligeså godt som da du købte den.

Når du skal have en 2 – 3 sæson soveposer er det derfor vigtigt at overveje, hvilket behov der er vigtigst for dig.

Ønsker du mere information om hvordan man holder varmen i en sovepose?

Tips og Tricks til 2 – 3 Sæson Soveposer:

Ligemeget hvilken type sovepose du vælger at købe så er der en række tips og tricks der kan gøre dine eventyr bedre på længere sigt!

Et lag:

Når du sover i sovepose er hele formålet at få varmen mens man overnatter i naturen. Man skulle tro at dette opnåes ved at pakke en masse lag på. Dette er dog ikke tilfældet! Man opnår det bedste og varmeste resultat ved at have et enkelt lag på. Derudover kan man binde en knude i tomrummet i bunden af soveposen, eller man kan ligge ens resterende tøj derned. Dette gør at ens krop ikke unødvendigt skal varme mere om end det den fylder ud.

Hold den tæt lukket: 

Når du ligger i din sovepose anbefaler vi også at du holder soveposen tæt lukket. Det at du holder den tæt lukket omkring kroppen og hovede, samt de resterende åbninger gør at du kan holde varmen bedst muligt mens du sover.

Pas på den:

Hvis du passer godt på din sovepose så kan den næsten holde hele livet. Dette opnår man ved at passe på den både under og efter ens eventyr. For eksempel er det en god ide at man opbevare den ukomprimeret når man kommer hjem. Dette er med til at isoleringsmaterialet kan ånde og få den originale styrke tilbage. Ydermere er det en god ide at holde soveposen tør og fri fra fugt!

Viser 1–20 af 47 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk