2-3 Sæson Soveposer

WOLF TACTICAL HAR SOVEPOSER TIL 2 – 3 SÆSONER

Er du på jagt efter en ny sovepose, som du skal bruge på din næste vildmarkstur eller til en tur i shelter?


Er du på jagt efter en ny sovepose som holder flere sæsoner, som du skal bruge på din næste vildmarkstur? Hos Wolf Tactical har vi gennemsøgt markedet! Vi har fundet frem til et stort udvalg af soveposer, der kan hjælpe dig. Find en 2 – 3 sæson sovepose som passer dit behov her på siden.


Hvad er en 2 – 3 sæson sovepose?

2 – 3 Sæson soveposer er det tætteste man kommer på en helårs-sovepose og er lavet til at blive brugt om foråret, sommeren og efteråret. Temperaturen som soveposerne kan holde til afhænger af modellen, men de er typisk designet til at gå ned til frysepunktet, hvis den skal bruges om vinteren kan der ofte suppleres med tilbehør.


Dun- eller fiber i 2 – 3 sæson soveposer?

Når du køber en sovepose er det vigtigt at overveje om den skal være dun- eller fiberfyldt. Med en fiberfyldt sovepose får du meget for pengene og de er ofte billigere at producere end en dunfyldt sovepose, hvilket også afspejles i prisen og kvaliteten.

En fiberfyldt sovepose er nemmere at vaske, da de ikke kræver særligt vaskemiddel og de skal ikke tørretumbles for holde formen, som er en dunfyldt pose kræver. En fiberfyldt sovepose fylder ofte mere i rygsækken og vejer også lidt mere. Fiberfyldte soveposer har ofte en kortere levetid. Dette skyldes at fiberfyldet vil løsne sig over tid og soveposen vil falde sammen. Derfor vil den ikke være i stand til at holde på varmen ligeså godt som da du købte den.

Når du skal have en 2 – 3 sæson sovepose er det derfor vigtigt at overveje, hvilket behov der er vigtigst for dig.


Ønsker du mere information om hvordan man holder varmen i en sovepose?

Viser 1–20 af 39 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499