Militær soveposer

Militær soveposer – masser af lækre militær soveposer i alle prisklasser. Vi har både sommer soveposer og vinter militær soveposer. Samt inderposer og termo liggeunderlag. Vi har militær soveposer fra bl.a. Carinthia, Mil-Tec og Savotta.

Skal du ud og overnatte i de køligere måneder, så har vi militær soveposer, som kan holde dig varm helt ned til -25 grader! Det er vigtigt at kende omstændighederne, når man skal ud og overnatte i naturen. Måske er du i tvivl, bare rolig – vi ved hvad vi snakker om og har gjort os specialister i denne kategori.

Vi har desuden også militær sovepose, som kan rumme alle størrelser! Det er vigtigt at man ikke føler sig indeklemt eller trængt i sin militær sovepose og der skal være en vis rummelighed for at man kan sove behageligt.

Størrelsen betyder noget!

Ikke kun stoffet i din militær sovepose er vigtigt. Størrelsen betyder også noget. Din militær sovepose skal passe til din krop. Hvis militær soveposen er for stor, kommer kold luft ind. Hvis den er for lille, er den ikke behagelig, vil militær soveposen ikke dække hele din krop, hvis den er for lille. Ergo: Du fryser.

Når sommeren kommer, er det soveposetid! Behagelige temperaturer, lejrbål under stjernehimmelen er en af ​​de smukkeste ting om sommeren. Det betyder ikke noget, om du er på ferie, i bjerghytte eller på farten: en militær sovepose eller liggeunderlag er altid en god investering.

Det er ingen overraskelse – med en militær sovepose er det muligt at sove, hvor du vil. Ved havet, i bilen eller på toppen af bjerget. Uanset hvad du er til, så er det vigtigt at have den rigtige militær sovepose og det rigtige liggeunderlag.

Viser 1–25 af 45 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk