0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Hardball | Softgun

Hardball Softgun hos Wolf Tactical

Hardball/Softgun – Find dit Hardball/Softgun udstyr hos Wolf Tactical

Hardball er en type af airsoft udstyr, som anvendes i airsoft spil verden over. Disse produkter omfatter airsoft geværer, pistoler, ammunition, tilbehør og andre relaterede elementer. Airsoft spil er en stadig mere populær aktivitet, og det er vigtigt at forstå de forskellige typer af airsoft produkter tilgængelige på markedet, og hvordan man kan vælge det bedste udstyr for ens behov.

Hardball/Softgun sporten

Airsoft er en sport, som involverer spil med våben, der skyder små plastikkugler. Disse kugler er normalt 6 mm i diameter og vejer omkring 0,20-0,25 gram. Airsoft kugler er lavet af en blød plastik, som gør dem mindre farlige end almindelige skarpe skydevåben. Derfor er airsoft spil en sikker måde at nyde sporten på, og det er en populær aktivitet blandt folk i alle aldre.

Hardball produkter er en type airsoft udstyr, som er kendt for deres holdbarhed, pålidelighed og præcision. Disse produkter er normalt lavet af højkvalitetsmaterialer, og de er designet til at holde til intensiv brug i lang tid. Derudover er Hardball produkter normalt mere præcise end andre typer af airsoft udstyr, og de giver spillerne en fordel i spillet.

Hardball/Softgun våben

En af de mest populære typer af Hardball våben, er airsoft geværer. Disse geværer er normalt semi-automatiske eller fuldautomatiske, og de er designet til at skyde hurtigt og præcist. Airsoft geværer er normalt drevet af elektricitet, gas eller fjeder, og de er normalt meget lette at bruge. Derudover er airsoft geværer normalt meget lette og holdbare, hvilket gør dem nemme at bære rundt i løbet af et airsoft spil.

Hardball pistol

En anden populær type af Hardball våben er airsoft pistoler. Disse pistoler er normalt mindre og mere lette end airsoft geværer, og de er designet til at være nemme at bruge og bære rundt. Airsoft pistoler er normalt drevet af gas eller fjeder, og de er normalt meget præcise og pålidelige. Derudover er airsoft pistoler normalt billigere end airsoft geværer, hvilket gør dem til en populær mulighed for begyndere og folk på et stramt budget.

Ud over airsoft geværer og pistoler er der også en række andre Hardball produkter tilgængelige på markedet. Disse produkter omfatter alt.

Airsoft Pistol | Glock 19 Gen 4 Metal Version GBB
Airsoft Glock | Glock 17 Gen 5 metal version Co2 – Airsoft Pistol
Airsoft Pistol | AAP01 GBB Full Auto / Semi Auto – Action Army
AIRSOFT PISTOL | Hi-Capa 5.1 R Full Metal Co2 – WE Tech
Airsoft Pistol | Glock 17 Gen 4 Metal Version Co2
Airsoft Pistol | M9 A3 Metal Version Co2 – Beretta

Hardball kugler

Hardball sniper rifle

Hardball baner

Hardball maske

Hardball udstyr

Rødpunktsigte hardball


WOLF TACTICAL

Vi er veteraner fra Forsvaret og har internationale missoner med i rygsækken.

Wolf er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.


Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér! 

 

Hardball | Softgun hos Wolf Tactical

Sorter efter:
kr. -
Størrelse
Farve
Lagerstatus

Udsalg!

Original price was: kr.899,00.Current price is: kr.699,00.

Udsalg!

Sorter efter:
kr. -
Størrelse
Farve
Lagerstatus
Politibukser | Raider MK.IV pants Navy – 36/36 – Clawgear
Original price was: kr.899,00.Current price is: kr.699,00.
COMBAT SHIRT | SORT – INVADER GEAR
kr.399,00
MK.II INSTRUCTOR SHIRT LS SORT – CLAWGEAR
kr.549,00
MK.II INSTRUCTOR SHIRT LS GRÅ – CLAWGEAR
kr.549,00
MK.II INSTRUCTOR SHIRT LS COYOTE – CLAWGEAR
kr.549,00
COMBAT SHIRT | GRÅ – INVADER GEAR
kr.399,00
Politi bukser | Revenger TDU Pant Navy – Invader Gear
kr.395,00kr.495,00
Combat shirt | Ranger green – Invader Gear
kr.399,00
Ten-Speed M4 Chest Rig | MultiCam – Blue Force Gear
kr.919,00