0
0
0

Jakker - Dame

Find din næste dame jakke hos Wolf Tactical!

Se vores store udvalg af dame jakker forneden.

Hvad er en god dame jakke?

Dame jakker kommer i mange forskellige stile, men militær og outdoor jakker er designet til at give beskyttelse og funktionalitet i naturen og andre omgivelser. Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige, når der er så mange muligheder. Det er derfor vigtigt at du overvejer hvilke aktiviteter du skal bruge jakken til, da jakkernes materiale og funktioner kan have forskellige formål alt efter mærke og type.

Typer af  jakker

Militær jakker er bygget til militær specifikationer og er lavet af holdbare materialer, som nylon eller Gore-Tex. Ofte har de flere lommer end en standard jakke, da man skal have mere grej og værktøj med på turen, nogle dame jakker har også forstærket skuldre eller albuer for at øge holdbarheden. Militær jakker har ofte også camouflage mønstre som passer specifikke omgivelser. Disse jakker passer både til militære operationer, men også til f.eks. jagt, vandreture og andre aktiviteter.

Outdoor jakker er også designet til at være holdbare når man er ude og være aktiv. De er ofte lavet til at være vandtætte og åndbare. I nogle tilfælde har outdoor jakker også camouflage mønstre ligesom man ser i militær jakker,https://wolftac.dk/vare-kategori/toej-og-sko/outdoor-beklaedning-dame/ hvilket som nævnt før passer perfekt til jagt, vandreture og andre aktiviteter.

Nogle brands som kunne være værd at kigge på når du leder efter dame jakker er Deerhunter, Mil-Tec, Pentagon og mange andre.


Mangler du noget til at have under jakken for at holde varmen? Tjek vores udvalg af trøjer ud!

Viser 1–16 af 38 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499