0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Skoletasker - 0-3 Klasse

Stort udvalg skoletasker til børn hos Wolf Tactical

Køb skoletasker til børn hos Wolf Tactical. I denne kategori har vi samlet skoletasker til 0 klasse, 1 klasse, 2 klasse og 3 klasse.

Hvad skal du holde øje med når du kigger efter skoletasker til børn? Her er vores skoletaske guide til hvad du skal overveje inden du køber dit barn en ny skoletaske.

Skoletasken er dit barns vigtigste genstand ved skolestart. Derfor skal du bruge lidt ekstra tid på søgningen og være helt sikker på at du finder den rette skoletaske, uanset dit barns alder. Tænk over at skoletasken vil blive brugt i mange timer og vil blive brugt både i skolen, SFO og fritidsaktiviteter. Vi har lave en guide til dig, så du får nemmere ved at vælge den rette skoletaske til dit barn.

Besøg os på Amaliegade 15 – København K – 1256 | Her er vi også klar til guide dig til de rigtige skoletasker til børn til enten 0 klasse, 1 klasse, 2 klasse eller 3 klasse, så kontakt os endelig på [email protected]

Læs vores guide til den rigtige skoletaske hér!

Skoletaske børn

Når man skal vælge en skoletaske til sit barn, er der flere ting, man bør overveje for at sikre, at tasken er ergonomisk korrekt og egnet til barnets behov:

  1. Størrelse: Skoletaske børn bør være passende i størrelse, så den ikke er for tung eller for stor til barnet. Det er vigtigt at huske, at børn ikke bør bære mere end 10-15% af deres kropsvægt i en skoletaske.
  2. Ergonomi: Skoletasken bør have brede og polstrede skulderstropper, som fordeler vægten jævnt og mindsker belastningen på skuldrene. Derudover kan en polstret ryg og en brystrem være med til at forbedre bærekomforten og ergonomien.
  3. Ruminddeling: En skoletaske med flere rum og lommer kan være praktisk til at organisere og adskille bøger, notesbøger, madpakke og andre skoleting.
  4. Materiale: Skoletasken bør være lavet af et holdbart materiale, som kan modstå slid og vejrforhold.
  5. Design: Det er vigtigt at vælge en skoletaske, som dit barn synes om og føler sig godt tilpas med, da dette kan motivere barnet til at bruge tasken.

Nogle populære mærker af skoletasker til børn inkluderer Ergobag, Beckmann og Deuter. Det er en god idé at lade dit barn prøve forskellige skoletasker, inden I træffer en beslutning omkring køb af en ny skoletaske, for at sikre at den passer og er behagelig at have på.

Se den fulde guide, nedenfor


Brug nedenstående knapper for at komme til diverse kategorier.


Grønn skoleveske tenåring | 36L

Se en video om vores skoletasker til børn | Følg vores Youtube-Kanal for flere gode råd og tips.DIN SKOLETASKE GUIDE | VÆLG DEN RETTE SKOLETASKE TIL DIT BARN

Det vil sandsynligvis være det hårdeste arbejde at finde den rette skoletaske til dit barn inden skolestart. Derudover kan det være som at søge efter en nål i en høstak at finde rundt i alle de forskellige skoletasker der er tilgængelige på markedet. Netop derfor har vi valgt at lave vores egen skoletaske guide med udgangspunkt i vores egne skoletasker.

Skoletasken bruges hver evig eneste dag til og fra skolen, samt til SFO’en og idrættimerne. Den skal kunne modstå daglig brug og slid, den skal kunne tåle at blive smidt hen ad gulvet når der er travlt og kastet rundt med som børn nu gør indimellem. Kort sagt, så skal rygsækken kunne tåle den hårde behandling, som børn tilfører deres ejendele.
Da skoletasken skal bruges dagligt og være en behagelig oplevelser for dit barn, så skal du vide hvad du søger efter i en ny skoletaske.


KVALITETEN ER VIGTIG I EN SKOLETASKE

Det største udvalg af skoletasker til børn er tilgængeligt i løbet af skolestartssæsonen. Du finder hurtigt ud af, at kvalitet og pris kan variere meget i løbet af denne periode. Du kan måske blive fristet til at købe en skoletaske, der er billig og trendy, og bare antage, at hvis du har problemer, vil du være i stand til at erstatte den. Problemet er dog ofte, at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at finde en god skoletaske efter salgssæsonen.

Billige skoletasker til børn af lav kvalitet har typisk en levetid på et par måneder før man oplever at diverse ting går i stykker, såsom remme og lynlåsene. Det er bare længe nok til, at alle de forskellige skolegenstande på butikshylderne kan erstattes med sæsonbestemte merchandise. Det udtyndede udvalg af skoletasker, der er tilbage, er ofte begrænset til et eller to valg, hvis en butik overhovedet stadig har skoletasker tilbage. Det begrænsede udvalg kan ofte lide af kvalitetsproblemer og passer muligvis heller ikke korrekt til dit barn. Køb derfor smart til at starte med. Hos Wolf Tactical sørger vi for, at have det samme gode udvalg af skoletasker hele året rundt, så dit barn aldrig skal mangle en god skoletaske.


SKOLETASKEN MÅ IKKE VÆRE FOR STOR

En skoletaske til børn kommer i mange størrelser og farver, men det er vigtigt at den passer på lige netop dit barn.

Vejer dit barn 25 kilo, skal tasken ikke veje mere end 3,75kg. – med indhold. Derfor er det vigtigt at du ikke vælger en for stor eller for dyb skoletaske.
Typisk vejer en skoletaske 800-1200 gram. En dyb skoletaske kan rumme mange ting, og så har man tendens til at putte for mange unødvendige ting ned i skoletasken. Med en mindre skoletaske fylder man kun det i, som der er brug for. Det er også vigtigt at bære det tungeste tættest på, hvor de store muskler kommer på arbejde, men en dyb taske skubber vægten væk fra kroppen, siger ergoterapeuten.


3 TING DU SKAL HUSKE AT KONTROLLERE

For at finde en kvalitets skoletaske til børn foreslår vi, at du kigger rygsækken helt igennem, indvendigt og udvendigt – også holder øje med følgende:

1: Undgå løse, ujævne eller skødesløse sømme, der let kan brydes.

2: Kontroller, om der er rå eller flossede stofkanter.

3: Kontroller om lynlåsene er kraftige, så de kan modstå slid og dårligt vejr.


EN SKOLETASKE SKAL SIDDE KORREKT

Skoletasker til børn, der ikke sidder korrekt eller bruges forkert, har potentiale til at forårsage ryg og skulderbelastning eller smerter på dit barn. Når du handler efter en skoletaske, skal du overveje korrekt pasform og komfort over prisen.

For at finde en skoletaske med den rette pasform giver vi følgende tips.


Vælg den rigtige størrelse:

Bredden på en rygsæk skal være forholdsmæssigt proportionel med personens bredde. For eksempel bør et lille barn ikke vælge en rygsæk i voksenstørrelse. Netop derfor har vi opdelt vores skoletasker i 2 kategorier:

0-3 klasse
3-9 klasse

Se vores bud til en praktisk og robust skoletaske til de helt små børn som er nye på skolebænken – Se mere. (fås i flere farver)

Se vores bud til en smart skoletaske til de børn der har været på skolebænken i et par år – Se mere. (fås i flere farver)

Sidst men ikke mindst – Se vores bud til en skoletaske til de ældre børn – Se mere. (fås i flere farver)

Hvis du har spørgsmål til dine valg af skoletasker til enten 0 klasse, 1 klasse, 2 klasse eller 3 klasse, så kontakt os endelig på [email protected] | Vi guider dig personligt så du bliver kloge på de forskellige skoletasker!


KIG EFTER OM SKOLETASKEN HAR POLSTREDE STROPPER:

Vi finder det meget vigtigt at du ser efter brede stropper med polstring til skuldrene. Dette vil give dit barn mere komfort og beskyttelse af skuldrene mod stor vægt, som der kan komme af de tunge bøger og computer. Det er vigtigt, at begge stropper bruges til at fordele vægten af rygsækken jævnt. Brug af kun en rem tilføjer ekstra belastning til den ene skulder.

Justerbare stropper er nyttige, ikke kun for korrekt pasform, men for korrekt positionering – igen skal rygsækken sidde lidt over taljen, og begge stropper skal forblive ens i længden. Kig også efter stropper som kan lukkes over brystet, som holder skoletasken ekstra godt på plads, så den ikke gynger til den ene eller anden side. I takt med at dit barn bliver ældre og kommer i de højere klasser, skal skoletasken også kunne indeholde flere og tungere ting.

Som f.eks. flere bøger, dokumenter, større madpakke, idrætstøj og evt. computer.

Her er et bud på en skoletaske, som kan modstå en masse, skabt af vandafvisende materiale og indeholder 4 rum at fordele tingene i.


Har skoletasken lommer og flere rum?

Kig efter skoletasker til børn med lommer og flere rum for at fordele vægten jævnt. Udover at bruge begge skulderstropper og sikre, at skoletasken sidder i den rigtige højde, skal du overveje skoletasker, der tilbyder lommer og skillevægge for at hjælpe med at fordele ekstra vægt. Tungere genstande skal placeres tættere på personens ryg i skoletasken. Lettere genstande kan sidde længere væk fra kroppen. Ligeledes er flere rum også gode til at pakke tasken praktisk, så tingene ikke flyder sammen.


Hvor meget skal skoletasken, samt indholdet veje?

En god huskeregel. Hold vægten af den pakkede skoletaske til 15% af dit barns kropsvægt.

Hvis den har bryst- eller taljeremme, skal du sørge for at de sidder ordentligt på dit barn. Nogle skoletasker tilbyder bryst- eller taljeremme designet til at hjælpe med at fordele vægten. Hvis de ikke sidder ordentligt på dit barn, hjælper de ikke med at fordele vægten og kan endda føre til ubehag.


Overvej dit barns personlige stil

Dit barn vil bære deres skoletaske til og fra skolen hver skoledag. Mens korrekt pasform og god kvalitet er de største faktorer at se efter, er stienl stadig et element at overveje. Du vil gerne vide, at dit barn faktisk kan lide den rygsæk, som de vil bruge i løbet af skoleåret.


Kraftig overvej

Reflektorer eller andre reflekterende genstande, der øger sikkerheden. Hvis dit barn venter på skolebussen langs en vej eller går i skole, skal du tilføje reflekterende elementer til dit barns rygsæk. Se vores reflekterende patch, som kan sættes på skoletaskerne. Se patchet hér

Skoletaske Tilbud

Vi har samlet en række tilbud på skoletasker, se fx :

Pakketilbud med 5 produkter – Skoletaske m.v.

Lille sort skoletaske tilbud

Army Ranger Skoletaske Tilbud

Grøn Skoletaske med drikkedunk og holder

Grøn Army skoletaske 3-9. klasse pakketilbud

Army Ranger 0-3 klasse pakketilbud

Coyote Skoletaske tilbud 3-9 klasse

Lille Coyote skoletaske tilbud 03 klasse

Ørken Ranger skoletaske tilbud

Lille Ørken ranger skoletaske tilbud


Hvis du har spørgsmål til dine valg af skoletasker til børn til enten 0 klasse, 1 klasse, 2 klasse eller 3 klasse, så kontakt os endelig på [email protected] | Vi guider dig personligt så du bliver kloge på de forskellige skoletasker!

Viser 1–20 af 42 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0