Handelsbetingelser

Betaling

Hos Wolf Tactical har du flere forskellige muligheder for at betale alt efter om du handler som privat eller erhverv. Som udgangspunkt kan du både som privat eller erhverv anvende kreditkort, og almindelig bankoverførsel fra din netbank.

Wolf Tactical tager imod betaling fra:

  • Dankort
  • VISA-Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Master Card
  • MobilePay

Betalingen for din handel bliver først trukket fra din konto når varen er blevet afsendt fra vores lager. Du skal ikke være bekymret for kortgebyr når du handler hos os.

Hos Wolf Tactical sikre vi dine kortoplysninger igennem kryptering med SSL (Secure Socket Layer) Det vil sige, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer.

Mobilepay

Du kan til hver en tid betale med MobilePay når du handler hos Wolf Tactical.

Alle priser på Wolf Tactical er inkl. moms ved levering i Danmark.

Ordrebekræftelse

Når du har købt en vare hos Wolf Tactical, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, dine givne oplysninger, betalingsmåde, leveringsadresse og en samlet oversigt over dine bestilte varer. Vi anbefaler altid at du gemmer din ordrebekræftelsen.

Levering

Hos Wolf Tactical benytter vi os af GLS. Du kan her vælge om pakken skal leveres til en pakkeshop, din firmaadresse eller til din private adresse. Bestiller du på en hverdag og er varen på lager, forsøger vi at sender din ordre samme dag.

Forbehold

Wolf Tactical garantere ikke at de produkter du køber hos os må anvendes i forbindelse med din tjeneste hos det Danske Forsvar.

Vi her hos Wolf Tactical påtager os ikke ansvaret for udrustning som bliver anvendt til andre formål end hvad det er beregnet til.

Vi er gør opmærksomme på at selvom trykfejl, prisfejl, billedefejl eller andet på vores hjemmeside er en sjældenhed, vil vi gerne høre det fra dig. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundeservice i tidsrummet 9-17 på tlf. 70 20 20 04 eller på mail til [email protected]

Vores fri fragt tilbud gælder ved køb af produkter til en samlet værd af 499,- eller derover. Dette tilbud gælder kun for ordre med levering i danmark med mindre andet bliver oplyst.

Fortrydelse og returnering

Du har som kunde hos Wolf Tactical 30 dages fortrydelsesret, og skulle du fortryde et køb hos os returnere du blot varen til os i samme stand og mængde.

Der er 2 års reklamationsret.

// Produktets stand skulle du sende den tilbage:

Som kunde hos Wolf Tactical er du kun hæftet for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Du kan altså prøve varen på samme måde som hvis du køber ind i en fysisk butik. Skulle varen være prøvet til udover dette, vil vi vurdere varen som brugt, hvor du kan risiskere kun at blive refunderede et mindre returbeløb eller intet. Du må altså gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.//

Fortrydelsesretten starter fra den dag du har modtaget varen, hertil refundere vi din betaling for varen. Refundering sker først når vi har modtaget varen retur og den er i godkendt stand og mængde. Du kan forvente mellem 1-5 dage på at dine penge kommer retur efter vi har modtaget din returordre. Indbetaling kommer til dit benyttet betalingskort ved dit oprindelige køb. Skulle du have betalt med bankoverførsel så send os en mail med dine bankoplysninger på [email protected]