Vandrerygsække

Køb din vandrerygsæk hos Wolf Tactical

Wolf Tactical har et stort udvalg i vandrerygsække. Find din egen vandrerygsæk her!

Besøg os på Amaliegade 15 – København K 1256 ! Du finder os hér!


Uanset om du er til korte en dags vandreture eller om du er ude flere uger ad gangen, så er det vigtigt at du vælger det helt rigtige udstyr.

Hos Wolf Tactical har vi en stor kærlighed for naturen. Alle i vores ulveflok har prøvet dusinvis af vandrerygsække gennem tiden, og derfor føler vi at kan give vores ekspertviden videre til dig, som måske er i tvivl om hvilken vandrerygsæk du skal vælge.

Tryk hér for gode råd og tips – og et par stærke bud på din næste vandrerygsæk!


At tage på vandretur er en af de vigtigste elementer i vores liv.

Hvis du døjer med en travl hverdag, så kan det være afgørende at komme ud af byen og ind i skoven. Det hjælper os med, at nulstille vores batterier og føle sig ét med naturen.

Vi kan forestille os, at du har det på nogenlunde samme måde.

Desværre, er det ikke altid en dans på roser, at finde den helt rette vandrerygsæk der dækker dine behov.

Hos Wolf Tactical har vi alle haft en vandrerygsæk på ryggen og rejst verden rundt. Vi har prøvet gode og dårlige vandrerygsække, men vi har nu udplukket vores egne personlige favoritter.

Vi håber, at vi kan være med til at du finder det helt rigtige udstyr til dit næste vandreeventyr!


En vandrerygsæk er uundværlig når du skal på tur i naturen!

Det er her du pakker alt dit udstyr, gear og grej, som er nødvendigt at have med på din vandretur. Det er vigtigt for os og for din ryg, at du får valgt den helt rigtige model. Vandrerygsækken skal passe til dig! En vandretur kan gå hen og blive mindre mindeværdig, hvis man ikke kan nyde udsigten eller naturen pga. en ryg der gør ondt. Det kan være lidt af en jungle at bevæge sig rundt i det store udvalg der er af vandrerygsække. Skal du gå i længere tid er det vigtigt med en vandrerygsæk der både er funktionel og tilpasset dig. For en jævn fordeling af vægten, skal hoftebæltet sidde rigtigt. Således vil en del af vægten fordeles nedad og væk fra din ryg.

Er du på vej ud på en længere tur, hvor din vandrerygsæk skal have plads til telt, sovepose og liggeunderlag, så har flere modeller et integreret bæresystem. Således kan du pakke bedst muligt og stadig let tilgængelighed til alle dine ting. Molle-system gør det let at tilføje ekstra volumen til din vandrerygsæk og dermed øge fleksibiliteten af den model du har. Som standard er en vandrerygsæk mellem 45 og 90L.

Vi har lavet et blogindlæg om vores bedst sælgende vandrerygsække! Læs den hér!


Hvis du har en rygsæk på i mange timer ad gangen, så er det vigtigt, at den er ekstra komfortabel!

Vi mener, at en af de vigtigste faktorer når du skal vælge din nye vandrerygsæk, er at den skal være behagelig at bære.

Hvis du bærer en tung vægt i din rygsæk, så har du helt sikkert brug for et hoftesele, så du kan tage størstedelen af vægten på dine hofter i stedet for at have det hængende fra dine skuldre og belaste din ryg.

Hvis du skal bære tung vægt over en længere distance, så skal du fokusere på en vandrerygsæk der har en velpolstret ryg- og hoftebælte, ventileret ryg-system og mulighed for at kunne justere rygsækken flere steder.


HUSK! Du får hvad du betaler for.

Det giver meget god mening. Jo flere penge du har til at bruge på din vandrerygsæk, jo bedre vandrerygsække kan du få. Forglem ej, hos Wolf Tactical kører vi prisgaranti på alle vores varer.

Dét betyder, at du ikke finder dine vandrerygsække billigere andre steder!

Vandrerygsække af høj kvalitet er ikke billige, og selvom der er nogle gode muligheder for værdi på markedet, er det bedst at tænke på dette køb som en investering. Vi anbefaler at bruge lidt ekstra mønter, så du kan købe en vandrerygsæk med livstidsgaranti – på den måde kan du være sikker på, at den holder evigt!

Britiske Berghaus Tactical kører blandt andre med livstidsgaranti på deres vandrerygsække.

Vi mener, uden at tøve, at det er det værd at bruge de ekstra penge og vælge en vandrerygsæk i høj kvalitet, da din rygsæk på den måde vil være dækket af Berghaus‘ garanti – hvilket betyder, at de vil reparere eller erstatte den, uanset hvad der sker.


Gå efter en vandrerygsæk med en lav vægt!

Du vil have, at din rygsæk skal være så let som muligt, men den skal stadig være utrolig robust og holdbar. Hvis du køber en rygsæk i den billigere ende af tabellen der er ultralet i et tyndt materiale, så kan den nemt gå i stykker når den bliver smidt rundt.

Hvis du dog vælger en vandrerygsæk her hos Wolf Tactical, så kan du godt være sikker på at den holder til lidt af hvert!

Ring endelig til vores kundeservice på +4549402927, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til en specifik rygsæk.

Hvis du er bekymret over om din vandrerygsæk bliver for tung, så skal du måske vælge en mindre daypack.

Se alle vores daypacks hér.


Fokus på kvaliteten

Som nævnt før, så skal fokusere på vandrerygsække der kan tåle at blive brugt. De fleste af vores vandrerygsække er robuste, men i et land som Danmark, så skal du også kigge efter en vandrerygsæk der er lavet af vandafvisende materiale. Vi ved jo alle, at det regner en smule herhjemme. Mange af vores vandrerygsække er enten lavet af stærkt vandafvisende materiale eller har indbygget regnslag.

Derudover er det altid en god idé at tilkøbe et regnslag. Så undgår du at dine ting bliver komplet gennemblødt under et pludseligt regnskyl.
Se alle vores regnslag hér!

Uanset hvor slidstærk din rygsæk er, vil den til sidst blive beskadiget, hvis du bruger den konstant –  – så vi siger det igen. Vælg en vandrerygsæk med livstidsgaranti!


Rygsække med indvendig ramme er toppen af poppen!

VI anbefaler altid at gå efter en rygsæk med en indvendig ramme. De bedste rygsække til vandreture har stængerne, der støtter den, indbygget i tasken i stedet for uden på den, hvilket gør den ekstra praktisk og nem at have med.

Udvendige rammer gør faktisk din taske tungere, når du er på vandretur i naturen, er det sidste du ønsker, en omfangsrig, kompliceret vandrerygsæk til at bremse dig.


Det rigtige valg ift. volumen er alfa omega!

Kapaciteten er nok den VIGTIGSTE beslutning, når det kommer til at vælge din vandrerygsæk.

I modsætning til hvad folk tror: GÅ SMÅT eller GÅ HJEM. Det er lige meget, om du tror, ​​du er en letvægts pakker, for hvis du bærer rundt på en stor rygsæk, er chancerne for, at den til sidst bliver fyldt med tonsvis af ting, du faktisk ikke har brug for.

At vælge en mere mindre vandrerygsæk hjælper dig med at spare plads og holde din bagage let.

Vi foreslår, at du går efter en mindre rygsæk end du måske først havde planlagt. Hermed undgår du at fylde den med unødvendigt gear. Vi foreslår også, at du køber en række sidetasker så du kan forøge volumen udenpå rygsækken. Alt efter dit behov.
Se alle vores sidetasker hér!


Hvad er så vigtigt at have styr på inden man bevæger sig ud på en vandretur:
 • Vælg udstyr og vandrerygsæk der passer til den tur du skal ud på. Det er ærgerligt at slæbe rundt på unødig vægt og volumen.
 • Lær dit udstyr at kende. Prøv at gå ture med din nye vandrerygsæk, også med vægt i.
 • Tag også dine vandresko eller støvler på og få gået dem til – vabler er en ubehagelig gæst at have med på din tur.
 • Prøv at tage alt dit udstyr på, vandrerygsæk, sko og tøj. Tilføj vægt, så det minder om den vægt du kommer til at gå med på din tur. Gå så en længere tur og se, mærk, føl efter om dit udstyr er indstillet korrekt.
 • Lav en liste over det mest essentielle og uundværlige du skal have med i din vandrerygsæk. Telefon, vand, snacks, mad og beklædning udover telt, sovepose og liggeunderlag. Har du flere ting på din liste skal du overveje om de er nødvendige for din tur eller blot er unødvendig ekstra vægt.
 • Hvis uheldet er ude er det altid en god idé at have et førstehjælpskit med på vandreturen. Se vores udvalg hér.
 • Det er også en god idé at have insektmidler med på sin tur.

Leder du efter inspiration til danske gåruter? Læs vores bloglindlæg hér om vores egen top 5!


Top 6 fordele ved vandrerygsække, som du måske ikke vidste, du manglede:
 • Bærekomfort – det kan ikke siges for ofte
 • Mulighed for tilpasset pasform ift. kropsbygning
 • Stramme sidelommer til drikkedunke og/eller snacks
 • Stow-on-the-go remme til dine vandrestave
 • Vandtæt lomme til mobil mm. i hoftebæltet
 • Ventilation i rygpanel og skulderstropper

Forglem ej! WOLF TACTICAL har også regncovers til alle størrelser størrelser af vandrerygsække! Se dem hér!

Vi tilbyder også en lang række af drybags! Så er dine vigtigste ting beskyttet mod vandet hvis uheldet er ude og klarer endda et kort dyp i vandet.


Wolftac.dk er det helt rigtige sted, hvor du finder en vandrerygsæk der passer til dog og dit behov.

Wolf Tactical er entusiaster i outdoor- og frilivsoplevelser. Foreningen er bygget på veteraner fra det danske forsvar og militær og har erfaring fra missioner i felten. Vi har været på ekspeditioner i store dele af verden og den værdifulde erfaring vi har samlet, vil vi elske at dele med dig.

Vi har et stort udvalg, så skal du på endagstur i den danske natur eller på en længere ekspedition, så er der her du skal starte din søgen.

Vandrerygsække kan også være et godt og solidt alternativ til skoletasken – fordelen er at man får en skoletaske i en farve eller model, som klassekammeraterne ikke har.


Skal man være trekking veteran, for at tage på vandreture?

Nej, det behøver man selvfølgelig ikke være. Men det er altid vigtigt at finde det rigtige udstyr, som passer til dig og dit niveau. En god vandretaske sidder godt på ryggen. Der er justerbare skulderremme og hoftebælte, så vægten fordelen jævnt. Er du i tvivl om vandrerygsækken sidder ordentligt, så få hjælpe til at stramme/løsne remme eller kom forbi os – vi hjælper gerne.

Det behøver ikke koste alverden, at få en god vandrerygsæk. Vores onlinebutik har et godt og bredt udvalg i konkurrencedygtige priser. Der er vanderygsække til nybegynderen og til feinschmeckeren, der ved hvad han/hun vil have.


Hvordan pakker man sin vandrerygsæk bedst muligt?

En rygsæk der er pakket effektivt kan indeholde et fantastisk mængde af udstyr. Men hvad går hvorhen?

Der er ikke én rigtig måde at pakke på! Læg alt dit udstyr ud derhjemme, og prøv forskellige indlæsningsrutiner, indtil du har fundet, hvad der fungerer bedst for dig. Brug en vandrerygsæk-tjekliste for at sikre, at du har alt, og gør noter på din liste om, hvad der fungerede godt (eller dårligt) efter hver tur.

Vi vil nu tilbyde pakningstip og forklare den rigtige måde at hejse din vandreygsæk på, når den er fuld. En velbelastet vandrerygsæk vil føles afbalanceret, når den hviler på dine hofter og vil ikke flytte sig eller svaje, mens du vandrer med den.

Se vores video her på vores Youtube-kanal hvor vi viser én måde at pakke sin vandrerygsæk på!


Pakning kan opdeles i tre zoner plus perifer opbevaring:

Bundzone: God til omfangsrigt udstyr og genstande, der ikke er nødvendige før lejren.
Kernezone: God til dine tættere, tungere genstande.
Øverste zone: God til mere omfangsrige ting, du måske har brug for på stien.

Tilbehørslommer: Gode til væsentlige ting, du har brug for akut eller ofte.
Værktøjsløkker og surringspunkter: Gode til overdimensionerede eller alt for lange genstande.
Visualiser stabling af cordwood. Du lægger rækker ned, ikke bygger søjler: Fyld afkroge, indtil du har en solid, stabil last – og vær sikker på, at vægten er ligeligt afbalanceret på hver side. Spænd kompressionsstropperne for at strømline din last og forhindre den i at flytte sig, mens du vandrer.


Bunden-af-vandrerygsækken udstyr

Omfattende genstande, du ikke har brug for, før du laver lejr inkluderer:

 • Sovepose (mange pakker har et rum i bunden størrelse til én)
 • Liggeunderlag (især hvis det ruller ind i en lille form)
 • Ethvert lag, som langt undertøj, som du planlægger at sove i
 • Lejrsko eller dunstøvler

At pakke denne form for blødt, squishy gear i bunden skaber også en slags intern stødabsorbering for din ryg og din ryg.


Midten-af-vandrerygsækken udstyr

Tungt, tæt udstyr, du ikke behøver at få adgang til under din vandretur inkluderer:

 • Madopbevaring (forretter, ikke snacks)
 • Kogesæt
 • Komfur
 • Vandreservoir (medmindre du foretrækker flasker til hydrering)
 • Bjørnedåse (indeholder mad og alle andre duftende genstande, plus de store genstande, der hjælper med at fylde den til randen)

At pakke tunge genstande her hjælper med at skabe et stabilt tyngdepunkt og dirigerer lasten nedad i stedet for bagud. Placeret for lavt får tungt gear en pakke til at synke; placeret for højt, får det en pakke til at føles tippet.

Bærer du flydende brændstof? Sørg for, at din brændstofflaskelåg er tæt. Pak flasken oprejst og stil den under (adskilt fra) din mad i tilfælde af spild.

Overvej at vikle bløde genstande rundt om omfangsrigt gear for at forhindre skift. Brug disse bløde genstande til at udfylde huller og skabe en buffer mellem voluminøse genstande og et vandreservoir:

 • Telt krop
 • Telt footprint
 • Regnslag
 • Ekstra tøj

Tip: Det vil ikke være let at prøve at lægge et fuldt reservoir ind i en fuld vandrerygsæk. Selvom det har et separat rum, er det bedst at fylde reservoiret og lægge det i din pakke først.


Toppen-af-vandrerygsækken udstyr

Vigtigt og stort udstyr og beklædning fungerer godt her:

 • Isoleret jakke
 • Fleecejakke og bukser
 • Regnjakke
 • Førstehjælpskasse
 • Vandfilter eller renser
 • Toiletartikler (spartel, TP, brugt TP-pose)

Nogle mennesker kan også godt lide at gemme deres telt i toppen af pakken for hurtig adgang, hvis stormvejr rykker ind, før de har slået lejr.


Tilbehørslommer

Pakker adskiller sig i, hvad de giver – låglommer, frontlommer, sidelommer og hoftebæltelommer. Nogle lommer har endda en masse mindre lommer indeni. Alle disse muligheder hjælper dig med at organisere mindre væsentlige ting:


Værktøjsløkker og vippepunkter

Nogle af de mest almindelige gear til at spænde på ydersiden af din taske inkluderer:
Trekkingstænger
Teltstænger
Stort liggeunderlag
Camp skammel eller stol
Økse
Reb

Mange vandrerygsække har specielle værktøjsløkker, fastgørelsesanordninger eller andre opbevaringsløsninger til noget af dette gear. Daisy-kæder, vippelapper og kompressionsstropper kan også bruges til at vride gear, der simpelthen ikke kan bæres andre steder.

Men fordi dette gear kan hænge fast i grene eller skrabe mod sten, bør du minimere, hvor mange genstande du har på ydersiden af din taske.


Sådan hejser du din lastede vandrerygsæk

En almindelig fejl begået af begyndere er at løfte en vandrerygsæk i en skulderrem. Ikke alene kan dette beskadige og slide din skuldersele for tidligt, det gør det også svært at kontrollere din ryg, mens du forsøger at kæmpe den op på ryggen.

Følg i stedet disse trin, og du vil nemt kunne hejse selv en tungt lastet pakke fra jorden til din ryg:

 • Løsn alle dine stropper lidt for at gøre pakken nemmere at glide på.
 • Vip din rygsæk til en oprejst position på jorden.
 • Stå ved siden af ​​bagpanelet; have benene godt fra hinanden og bøjede knæ.
 • Tag fat i trækløkken (båndløkken øverst på bagpanelet på din taske).
 • Løft og skub pakningen op til dit lår og lad den hvile; hold din hånd på trækløkken for kontrol.
 • Skub din anden arm og skulder gennem den ene skulderrem, indtil din skulder er vugget af polstringen.
 • Læn dig frem og sving tasken på ryggen. Før nu den hånd, der holdt trækløkken, gennem den anden skulderrem.
 • Spænd op og foretag dine sædvanlige pasformsjusteringer.

Øv kunsten at hejse en rygsæk derhjemme. Hvis du nemt kan fjerne (og rehejse) din rygsæk ved hvert hvilestop, kan du strække trætte muskler ud og afslutte din vandretur med mere energi sidst på dagen.
Hvis du har spørgsmål om, hvordan du pakker – eller om, hvordan nogle af din pakkes funktioner fungerer, så tal med en rygsækekspert hos REI.


Herunder er vores egne bedstsælgende favoritter:

SAVOTTA JÄÄKÄRI M | Elegant og robust vandrerygsæk på 30 liter volumen.

FINN-SAVOTTA har siden 1960’erne udstyret finske militære styrker med grej. De Norsk – Finske militære styrker bruger f.eks. SAVOTTAS telte, kampvest og liggeunderlag. Også finsk grænsepoliti bruger SAVOTTAS rygsæk RAJAPARTIO modellen, som deres tjeneste rygsæk. SAVOTTA JÄÄKÄRI M er en forbedret model af LIGHT BORDER PATROL rygsæk, der oprindeligt var designet til den finske grænsevagt.

SAVOTTA JÄÄKÄRI M er udstyret med et elegant slankt design der giver uhindret bevægelse i trange rum og vanskelige terræn. PALS-fastgørelsesbåndet tilbyder mange muligheder for montering af ekstra poser og udstyr på ydersiden af pakken. Et internt plastrammeark tilføjer stivhed i pakken, mens kompressionsbåndene hjælper dig med at spænde dine laster ned til en tæt pakke.

Som en del af BORDER GUARD-arven er skulderstropperne, taljebæltet og rygpolstringen designet til at bære mere vægt komfortabelt end de fleste pakker i denne størrelse.

SAVOTTA JÄÄKÄRI vandrerygsække findes i flere størrelser, så du kan finde en der passer til dig og din rejse.


TATONKA YUKON – Vandrerygsække til ethvert behov.

Vi har fire varianter af denne populære model. En junior med en volumen på 32 liter og tre voksenmodeller med en volumen på 50 +10, 60 +10 eller 70 +10 liter.TATONKA YUKON vandrerygsække er trekking klassikere. Det helt rigtige valg til en bred vifte af ture. Rygsækkene er optimeret til belastninger op til 25 kg og tilbyder en afbalanceret kombination af let vægt, holdbarhed og ydeevne. De tredimensionelle formede hofteflapper garanterer optimal vægtoverførsel. Ud over de standard must-have trekking-rygsækfunktioner tilbyder YUKON også utrolig funktionalitet med en 3D-frontåbning, der gør pakningen nemmere end nogensinde. Bunden af ​​denne vandrerygsæk er lavet af slidstærk CORDURA, og den nederste søm strækker sig op ad siderne for at forhindre vand i at komme ind, når du lægger pakken ned.

En drøm for backpackere: Den store lynlåsåbning til hurtig pakning og udpakning er uundværlig! Af denne grund har rygsækken en stor all-round frontåbning. To-vejs lynlåse på siden af ​​YUKON giver dig nem adgang til din bagage på alle tidspunkter.

Kig på vores store udvalg af TATONKA YUKON og bliv inspireret til din næste vandrerygsæk.


BERGHAUS MMPS VULCAN IV | En rygsæk du har hele livet!

BERGHAUS Ltd er en engelsk producent, der leverer outdoor beklædning og udstyr. Firmaet blev startet af entusiastiske vandrere og bjergbestigere som har taget sine erfaringer med i udviklingen og produktionen af deres vandrerygsække.BERGHAUS MMPS VULCAN IV er perfekt at tage med på jordomrejse. Med en volumen på 100L, er der plads til det meste, og måske også en souvenir eller to.

BERGHAUS har flere størrelser og modeller – Se dem alle her.

Hér skiller Berghaus sig ud. Berghaus tilbyder livtidsgaranti på alle deres vandrerygsække. Så skulle man tro at disse vandrerygsække var dyrere end de andre på markedet? Det er faktisk ikke tilfældet.

Udover livstidsgarantien, så fåes diverse Berghaus’ rygsæk modeller i forskellige størrelser så de passer netop til din højde.


DEOS BACKPACK 65LT – Et hav af taktiske funktioner!

Foruden en komfortabel pasform, skal det fremhæves at vandrerygsækken kan justeres i ryggen, således at det den kommer til at passe dig og din højde.

Hoftebæltet kan aftages og du har indbygget regnslag m.v.

Man kan ikke kalde det en taktisk vandrerygsæk uden molle-systemet. DEOS er udstyret med molle på frontsiden. Her kan du forøge volumen på rygsækken så du kan komme op og nærme dig de 100 liter. DEOS er produceret med YKK-lynlåse hele vejen rundt så de kan tåle at blive taget godt fat i.

Vandrerygsækken har aftagelige sidelommer, og mulighed for åbning i bunden.


TT RAID PACK MKIII – V2 bæresystem!

Hos Wolf Tactical er vi vilde med Raid Pack fra TASMANIAN TIGER. Det militære look smelter vores gamle militær hjerter. Raid Pack MKIII er en klassisk militær vandrerygsæk i nye klæder med en total kapacitet på 52 liter og V2 Plus bæresystem.TT Raid Pack MK III har et hovedrum med et volumen på 48 liter og to faste sidelommer med et volumen på 2 liter hver. De store sidelommer er fastgjort på en måde, der gør det muligt for eksempel at skubbe teltstænger bag dem. MOLLE foran, låget, sidelommerne og på hoftebæltet muliggør individuel forlængelse.

V2 Plus bæresystem på rygsækken er designet til en vægt på op til ca. 40 kg og giver stor variation, når du justerer ryglængden. På grund af det aftagelige hoftebælte kan rygsækken også bæres med fuldt udstyrede bryst rigge og veste.

Hoftebæltet kan bruges separat som et Warrior Belt.


TT FIELD PACK MKII – Mulighed for opdeling!

Universal kamprygsæk med en total kapacitet på 75 liter og V2 bæresystem. TT Fieldpack MK II er designet til transport på op til ca. 40 kg. Hoved- og bundrummet kan opdeles til separat opbevaring af vådt eller snavset tøj osv.Rygsækkens låg er justerbart i højden og har et lynlås. MOLLE foran og på siderne betjener den individuelle forlængelse. V2-bæresystemet, der kan justeres til din egen ryglængde, kombinerer en lav vægt i forhold til størrelsen med enestående fleksibilitet og effektiv belastningsoverførsel.


TT MISSION PACK MK II – En gennemprøvet kamprygsæk!

Gennemprøvet kamprygsæk med en kapacitet på 37 liter, to hovedrum og flere indvendige lommer.

Mission Pack er et populært valg som vandrerygsæk til en weekendstur.

TT Mission Pack MK II byder på flere indvendige lommer og har også MOLLE krog-og-løkke-foring i hovedrummet til individuel læsning eller modulære forlængelser. På siderne og den flade frontlomme med lynlås er rygsækken udstyret med MOLLE i lasercut design.En sidelomme med lynlås, tilgængelig udefra, er tilvejebragt til dokumenter. Rygsækken har tre rør- eller antenneåbninger i hovedrummene, så der også er plads til en drikkeblære.

Et regnslag er gemt i det nederste rum. Hoftevingerne med lynlåslommer er aftagelige.


OD DEFENSE PACK ASSEMBLY – God til prisen!

Denne stærke og vandbestandige 36-liters dagtursrygsæk fra Mil-Tec har to store rum med vandafvisende foring og tovejs lynlåse, slot, der kan rumme bærbar computer og robust mesh-lomme.Der er tre flytbare lommer og hoftepose på MOLLE-paneler, som kan bruges som skulderpose, hvis det er nødvendigt.

Ergonomisk designet skulderremme er polstret, ca. 8 cm bredt og justerbar i længden, med to D-ringe og hurtigspændespænder. Desuden er der en polstret ryg og en justerbar og aftagelig taljeremme åbnet med et klip. Kompressionsbåndene holder pakkenes indhold på plads, selv i de fleste dynamiske situationer.

Fås også i sort.


Se hele vores udvalg på wolftac.dk eller besøg vores showroom på Amaliegade i København.

Husk at hold øje med vores mange stærke tilbud! Vi har helt sikkert noget gear til din næste vandretur! Se alle tilbud hér!

Wolf Tactical – din specialist i vandrerygsække.

Besøg os på Amaliegade 15 – København K 1256 ! Du finder os hér!

Viser 1–20 af 133 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499