0
0
0

Vandrerygsæk til weekendtur - 30-50 liter

Vandrerygsæk 50 liter | Vandrerygsæk 40 liter | Vandrerygsæk 30 liter

Hvilken volumen har du brug for til din næste weekendtur? Vi har dem alle.


Hos Wolf Tactical har vi et kampstærkt udvalg af vandrerygsække i alle størrelser. I denne kategori har vi samlet alle de vandrerygsække som vi mener egner sig bedst til en weekendtur.

Vi har også vandrerygsække i disse størrelser:

Hvis du er på udkig efter en praktisk rygsæk, der kan rumme alt dit gear til en weekendtur, så er du havnet på den rigtige side. Vi har nemlig et bredt udvalg af stærke internationale brands til ethvert formål. Vi har også samlet en lang række ekstra udstyr som du kan bruge i kombination med din nye 30 liter, 40 liter eller 50 vandrerygsæk.

Det er udstyr såsom drybagsregnslag og sidetasker du kan påsætte.


Hvad er dit behov?

Det handler om at finde den helt rigtige vandrerygsæk, der passer perfekt i både komfort og design. Du skal tænke på hvad du har brug for at have med på farten når du vælger størrelsen på din nye vandrerygsæk. Hvis du er typen der godt kan lide at have ekstra meget gear med på turen, så skal du vælge en vandrerygsæk på 40 liter eller 50 liter. Hvis du derimod kan nøjes med kun det allermest nødvendige overlevelsesgear så kan du nøjes med en vandrerygsæk på 30 liter.

Se vores udvalg af overlevelsesgear som du nemt kan have med på din weekendtur.
  1. Kompas
  2. Kikkerter
  3. Multitools
  4. Knive
  5. Rebknive
  6. Økser
  7. Fløjter
  8. Lygter
  9. Feltrationer
  10. Kogegrej

Der er forskel på hvad en rygsæk skal kunne, alt efter hvad den skal benyttes til. Størrelsen har oftest den største betydning når det kommer til at vælge hvilken vandrerygsæk man skal vælge, men en vandrerygsæk kan også have mange andre praktiske egenskaber. Leder du efter en vandrerygsæk med komfortable hoftebælter eller er du mest til en vandrerygsæk med molle-funktion? Molle-funktion er en taktisk egenskab vi har på en stor del af vores rygsække. Med denne funktion kan du nemt forøge volumen og påsætte sidetasker i alle størrelser.

Se b.la. vores drikkedunk holder og vores førstehjælpstasker. Der er dog selvfølgelig forskel på, hvad en rygsæk skal kunne, alt efter hvad den skal bruges til.

Her har størrelsen først og fremmest en betydning. Skal du for eksempel have en meget stor vandrerygsæk med hoftebælter, eller er det nok med en lille rygsæk til de mest nødvendige ting?

Når du vælger din nye vandrerygsæk, så skal du også huske at overveje om der er særlige detaljer du ønsker. Er du mest til topåbning eller vil du kunne åbne vandrerygsækken via en frontåbning? Ønsker du et indbygget regnslag eller vil du have en rygsæk med aftagelige sidelommer?

Du kan altid købe et separat regnslag og have med til din tur.

På vores blog kan du læse vores egne personlige forslag til danmarks bedste gåruter som er perfekt egnede til en weekendtur. På vores blog finder du også en guide til vores mest populære dagtursrygække.


Brug din vandrerygsæk som et middel til en aktiv livsstil.

Hos Wolf Tactical er vi store venner med naturen og tager ofte ud på korte som lange vandreture, samt overnatter i det fri. Det giver os samtidig mulighed for at teste alt vores outdoor udstyr og beklædning.

Vi nyder også den aktive træning det er at gå på vandreture.

Vandring er faktisk en fremragende træning med lav-effekt. Diverse undersøgelser viser også, at vandreture giver fysiske og mentale fordele. Det er således sundt for hele kroppen, samt en god måde at få en god oplevelse alene eller med en partner.

I modsætning til at være på løbebåndet i fitnesscenteret eller en asfalteret sti i byen, så involverer vandreture nogle uforudsigelige variabler, og det er netop variablerne der gør vandretur oplevelsen helt unik.

Er du nybegynder når det kommer til vandreture? Så har vi hos Wolf Tactical lavet en liste med gode vandretips til dig.

Start i det små, og vælg det rigtige spor til dit konditionsniveau.

Vælg en vandretur, der har en lidt kortere distance end den distance, du normalt kan gå på et plant eller asfalteret underlag. For at estimere den tid, der kræves for at vandre stien, skal du regne med et tempo på omkring 3-4 kilometer i timen.

Når du har været ude en eller to gange, vil du have en fornemmelse for, hvilke afstande og hastigheder der fungerer godt for dig.

Hvis du vil skabe et nemt overblik over hvor mange skridt du tager på den gældende rute, så benyt en af vores skridttællere.

Sæt dig ind i sporet.

Når du har valgt en rute, kan du få et kort over området og gennemgå rapporter og data. Der er nogle fremragende online ressourcer tilgængelige. Find ud af, om stien er en sløjfe, eller om du bliver nødt til at spore tilbage eller få øje på en anden bil. Bemærk eventuelle krydsende stier, hvor du potentielt kan lave et forkert sving.

På vores blog kan du læse vores egne personlige forslag til danmarks bedste gåruter som er perfekt egnede til en weekendtur.

Vi kan også godt lide at lede efter et godt frokoststed såsom en sø eller top med udsigt.

Hos Wolf Tactical har vi et stort udvalg af kogegrej og outdoor mad til alle smagsløg, hvis du skulle få lyst selv at stå for din madoplevelse.

Husk at tjek vejret.

Når dagen nærmer sig til din vandretur, og igen et par timer før, så husk at tjek vejret.

Tjek DMI.DK og tjek prognosen for de antal dage du planlægger at skulle være afsted.

Dette vil give dig værdifuld information om, hvordan du skal klæde dig, og hvad du skal pakke. Hvis vejret forventes at være forfærdeligt, vil det give dig chancen for at ændre planer i stedet for at blive overrasket på stien.

Hvis du stadig vælger at tage ud i stormvejret, så er det en god idé at købe packable regntøj og regnslag for at beskytte dit udstyr. Packable betyder at det ikke fylder meget når det ikke er i brug og pakket sammen i din 30 liter, 40 liter eller 50 liter vandrerygsæk. Det er ikke den største volumen, så her er det især vigtigt at bruge pladsen fornuftigt.

Fortæl nogen, hvor du vil være.

Det er vigtigt, at nogen, der ikke er på vandreturen, kender din rejseplan og hvornår man skal bekymre sig og ringe efter hjælp. Bemærk, at jeg ikke sagde “når du forventer at være færdig.” “Bekymringstiden” kan være flere timer senere end din planlagte afslutning for at give mulighed for langsom vandring, fantastiske udsigter eller måske en øm ankel, der forårsager en forsinkelse.

En anden mulighed er at medbringe en nødanordning såsom at du har installeret en GPS-tracker på din mobil, så du altid kan blive fundet hvis du kommer til skade.

Pak de 10 væsentlige ting.

De væsentlige ting er gradvist skiftet fra en liste over elementer til en liste over systemer. Dette er de systemer, du bør pakke for at forblive sikker i det fri, inklusive at stå over for en potentiel natten over. Udvid eller minimer hvert system, afhængigt af længden og afstanden til din vandretur. For eksempel på en kort sommervandring i nærheden af ​​tjenester, burde et kompakt nødtæppe være fint. En fjern vintervandring ville dog kræve noget mere omfattende.

Her er de mest væsentlige systemer:

Navigation (kort og kompas)

Isolering (ekstra beklædning)

Belysning (forlygte/lommelygte)

Førstehjælpsartikler

Ild (vandtætte tændstikker/lighter/stearinlys)

Reparationssæt og multiværktøj

Ernæring (ekstra mad)

Hydrering (ekstra vand)

Nød shelter 

Denne liste kan måske se lidt skræmmende ud, men når du først har skræddersyet den til din vandretur, bliver den ikke så slem. Mange af disse ting er, hvad du ville pakke til en picnic.

Bær de rigtige sko og sokker.

Smertefulde fødder kan ødelægge din vandretur. Derfor er det en super god idé at investere i gode vandrestøvler og –strømper. Dette betyder nødvendigvis ikke tunge læderstøvler. Der findes nemlig mange “lette vandrere”.

Spar heller ikke på sokker og for guds skyld…ingen bomuld! Uld eller syntetiske sokker er vejen at gå.

Det er også en god idé at pakke blisterbandager for en sikkerheds skyld.

Klæd dig på for succes.

Når først dine fødder er blevet passet på, er din krops påklædning rigtigt nøglen til komfort på din vandretur. Spring bomulden over! Bomuld bliver hurtigt fugtigt og forbliver på den måde, hvilket efterlader dig klam og forårsager irritation. Gå i stedet efter syntetiske stoffer.

For nemt at justere til din temperatur og vejret, skal du bære lag-på-lag, som du kan tilføje eller smide efter behov. Til sidst skal du pakke et ekstra varmt lag ud over, hvad du tror, ​​du skal bruge, helst noget, der også vil blokere for vinden.

Se vores udvalg af inderlag hér!

Hold det let.

Okay, nu hvor vi har bedt dig om at pakke alle disse forskellige typer udstyr, vil jeg nu bede dig om at holde din pakning let. Det betyder at vælge den letteste af hver objekt.

Find det rigtige tempo.

Når du først kommer på sporet, kan du få lyst til at køre fremad som en helt. Du vil dog være et nul ved udgangen af ​​dagen, hvis du ikke går i tempo. Vælg i stedet et tempo, du kan holde hele dagen. Det kan føles lidt akavet i starten, men efter et par kilometer, især op ad bakke, vil du være glad for, at du har sparet din energi.

Hvis du vil skabe et nemt overblik over hvor mange skridt du tager på den gældende rute, så benyt en af vores skridttællere.

Efterlad ingen spor.

De smukke stier, vi elsker, vil kun forblive smukke, hvis vi passer på dem. Det er op til enhver friluftsentusiast at passe på vores naturlige rum. Du kan have ekstra let-nedbrydelige affaldsposer med til din vandretur, som du kan opbevare dit skrald i, indtil du finder den nærmeste skraldespand.


Vandrerygsæk 50 liter | Vandrerygsæk 40 liter | Vandrerygsæk 30 liter

Hvilken volumen har du brug for til din næste weekendtur? Vi har dem alle.

Følg vores Youtube-kanal hvis du er interesseret i gode råd og tips!

Viser 1–16 af 59 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499