Tilbehør til Soveposer

Tilbehør til soveposer

Når man skal sove under åben himmel, er det ikke nok med at have en god og varm sovepose. Der skal mere til, der findes tilbehør til soveposer, som gør det meget behageligt at sove ude i naturen. Hos Wolftac.dk har vi et stort udvalg af grej til outdoor livet. På denne side finder du vores brede udvalg, der gør overnatningen endnu bedre!

Puder

Det er slut med at rulle sweateren sammen og bruge som hovedpude, der findes nemlig komfortable oppustelige hovedpuder. Hos Wolftac.dk finder du et stort udvalg af puder i god kvalitet, som giver komfort og støtte over natten, til rejsen eller på farten. De er funktionelle og kan pakkes sammen, så de er nemme at have med sig.

Nakkepude, rejsepude og siddepude

Hvad end du står og mangler så kan Wolftac.dk anbefale dig at købe en pude fra denne side. En rejsepude er ideel at have med på den lange rejse, køretur eller overnatning i naturen. Skal du sidde ned længere tid, så er en siddepude ideel, den giver komfort uanset hvor du skal sidde. Til sidst har vi nakkepuden som giver god støtte på en længere rejse, den støtter nakken og hovedet under turen, det giver mulighed for mere afslapning. Fælles for de tre er at de alle har fokus på komfort og funktionalitet, så de alle nemt kan opbevares før, under og efter rejsen.

Puder der giver komfort

Uanset om du vælger en nakkepude, rejsepude eller siddepude, så får du et produkt, der øger komforten hvad end om du er på sommerferie, vandretur eller bjergbestigning.

Køb din pude på Wolftac.dk

Her på siden finder du puder der dækker forskellige behov. Når du får en god nattesøvn, så kan du få det bedste ud af din oplevelse ude i naturen. I vores sortiment finder du forskellige gode modeller som du kan vælge mellem, her finder du den lækre hovedpude fra b.la. Sea to Summit og Coghlans.

lagenposer – sleeping bag / Liner

Endnu et tilbehør til soveposer er en Lagenpose! En god Lagenpose vil bidrage med forlængelse af din sovesposes levetid og isoleringstid. Den kan desuden bruges til flere forskellige formål, du kan benytte den som et ekstra lagen i din sove pose eller som en seperat sommersovepose.

Overnatning i naturen kan være helt fantastisk, det er dog helt essentielt, at du har et behageligt sted af sove, når natten falder på. Her kan en Lagenpose være med til at optimere oplevelsen da lineren isolere for kulde og kan bruges som sommersovepose i varmere klimaer. Når du får en god nattesøvn, så kan du få det bedste ud af din oplevelse ude i naturen. Det vil vi selvfølgelig gerne bidrage til med de korrekte produkter, du finder flere forskellige modeller af Lagenposer på Wolftac.dk

Brug en uld-, fleece- eller silkelagenpose på lange flyrejser eller som backpacker sengetøj.

Køb din Lagenpose hos wolftac.dk

Hvis du står og mangler en Lagenpose til din sovepose, så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Wolftac.dk finder du nemlig liner i forskellige materialer; fleece, polyester, bomuld og andre lækre materialer. Blandt vores modeller kan vi især fremhæve Fleece liner Reactor fra Sea to Summit, som holder varmen, men også kan fungere som en seperat lagen eller en seperat sommerdyne.

Om du har brug for en pude eller liner, så har vi det hos Wolftac.dk. Find vores udvalg af tilbehør til soveposer her på siden!

Viser 1–20 af 27 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk