Termokander | Termokrus

WOLFTAC.DK har det bedste udvalg af termokander og termokrus!

Finde din næste termokande eller termokrus hos Wolf Tactical.

En go drikkebeholder er en skøn ting at kunne tage med på sine lange vandretur eller hvor man end bevæger sig hen i outdoor universet. Når man er på farten er det dejligt at kunne nyde en varm kop kaffe eller te, imens man nyder udsigten over fjeldene eller at have termokanden fyldt med forfriskende køligt kildevand, når man netop har forceret et bakkedrag.

Væske er desuden vigtigt at have med, når man bevæger sig rundt i naturen. Uden væske risikerer man at dehydrere og dermed få en uheldig afslutning på sin tur. Wolf Tactical har et udvalg af termo drikkesystemer, der passer perfekt til din rejse. Du kan bl.a. finde:

CHUTE MAG 0,6L flaske fra CAMELBAK er dobbeltvæg vakuumisoleret. Hætten har en magnetisk top, der sidder sikkert væk af vejen, når den er åben, og er lækagesikker, når den er lukket. Flasken er let og tåler opvaskemaskine.

STANLEY CLASSIC TRIGGER-ACTION TRAVEL MUG 0,47L er din co-pilot til bilture, fisketuren eller vandreture. Trigger-Action gør det muligt at drikke med kun én hånd, med et enkelt tryk på en knap. Designet til at passe perfekt i din bils kopholder. Termokoppen holder din kaffe varm i op til 7 timer og dit kildevand koldt op til 10 timer. Låget kan tages af og hele koppen kan vaskes i opvaskemaskinen.

Termokander & Termokrus

Termokanderne og termokrusene i vores sortiment kommer i mange forskellige designs, farver og størrelser. Du kan finde termokrus der er specielt velegnet til kaffen, når du er på vej til arbejde i bil, eller termokander, hvor du kan holde suppen eller anden mad varm. Størrelserne varierer fra 0,35L og op til 1L.

Food Jar

Sortimentet inkluderer også STANLEY LEGENDARY CLASSIC FOOD JAR på 0,7L. Beholderen kan holde mad nok til to portioner, så har til dig og din rejsemakker.

Du kan helt sikkert finde den helt rigtige termokande eller termokrus hos Wolf Tactical.

Man kan også få etuier til sine termokander og termokrus.

Du kan bl.a. finde en MOLLE BOTLE COVER fra Mil-Tec. Etuiet fastgøres til din rygsæk eller jakke, så termokanden eller termokruset altid er lige ved hånden.

Hold dine termokander og termokrus rene og friske med
de følgende gode råd:
  • Tag løsdelene af din termokande eller termokrus.
  • Brug en blød svamp eller opvaskebørste og skrub delene med opvaskemiddel.
  • Stil derefter alle dele i din opvaskemaskine
  • 1-2-3 – så er dine termokander og termokrus klar til næste gang

Stanley Termokande


Termokrus To Go

Stanleys Trigger Termo krus er perfekt til bilen, da du blot skal trykke og drikke uden at rette fokus væk fra vejen. Termo krus til bilen / Termokrus To Go er vores egen favorit.

Besøg vores butikker her og se udvalget!

Se også: 

Drikkesystemer

Drikkedunke

Tilbehør til drikkesystemer

Viser alle 23 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk