Balaclava

Balaclava

En balaclava er en friluftsentusiasten og soldatens bedste ven, og det er der god grund til.

Per definition dækker den (også kendt som en skimaske) det meste, hvis ikke hele dit ansigt, og giver perfekt beskyttelse mod kulde, vind og sol. Der er flere forskellige stilarter at vælge imellem, herunder helmasker, åbne balaclavaer og geniale modeller, der kan skifte mellem de to.

Perfekt til ski

Uanset om du står på ski, snowboard eller bare tilbringer tid udendørs i koldt, blæsende vejr, er det ikke kun din krop, der har brug for beskyttelse mod elementerne. Du skal også beskytte dit hoved, ansigt, ører og nakke, og en balaclava-skimaske kan tjene som en behagelig belægning til alle disse områder.

En balaclava er hovedbeklædning af stof, der dækker hele hovedet, selvom enhver stil blotlægger området omkring øjnene, så du kan se klart. Nogle masker efterlader også næse og/eller mund afdækket. Fordi balaclava glider over hovedet, er ørerne og i det mindste en del af halsen også beskyttet mod kulde, vind, sne og regn. Balaclavaer bruges typisk til varme, når du dyrker vintersport, men du kan bære en for at beskytte dit hoved, når du er udenfor i kulden.

Viser alle 14 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk