Hundeudstyr

Hos Wolf Tactical har vi samlet en lang række stærke og spændende typer af hundeudstyr.

Fra sengetøj og pleje til skåle og legetøj har vi udvalgt en række produkter, du skal bruge for at holde din hund glad, sund og tilfreds.

Hvis du er en ny hundeejer, så kan du se frem til mange år med at nyde et sjovt og kærligt forhold med din nye bedsteven på fire ben. Men for virkelig at få det bedste ud af dit forhold, skal du sikre dig, at du har alle de hundeforsyninger, du har brug for, for at opretholde dit pelsdyrs velbefindende.


VIGTIGT HUNDEUDSTYR: EN GOD SENG TIL DIN HUND
Ja, i vores verden i dag anses en god og komfortabel seng at være vigtigt for en hund. Kan du forestille dig dit liv uden en behagelig seng at kravle ned i hver nat?

Det ville være røv! Det samme gælder for din hund. Ligesom mennesker nyder hunde støtten og varmen fra en seng. At have deres egen seng giver dem også en følelse af tryghed i hjemmet.

Men hvilken slags seng skal du købe til din hund? Menneskesenge kommer jo i en forvirrende række af størrelser og former, og det samme er tilfældet med senge til vores hundekammerater.

Når du leder efter en seng til din lodne bedste ven, anbefaler vi, at du sikrer dig, at den seng, du vælger, opfylder følgende kriterier:

Lavet af naturlige materialer. Syntetiske produkter, herunder pletsikre og flammehæmmende kemikalier, kan skade din hund. Dette er især vigtigt, hvis din hund har følsom hud eller allergi.

Skridsikker bund. Når din hundekammerat dykker ned i sengen, er det sidste, du ønsker, at sengen skal glide ud fra undersiden. En hundeseng i bevægelse udgør ikke kun en risiko for skader på din hund, men kan også blive en fare for at snuble rundt i hjemmet.

Aftageligt betræk. Et aftageligt betræk gør det nemt at rengøre din hunds seng regelmæssigt. Ligesom dig vil din hund tilbringe meget tid i sin seng. At holde deres seng ren er derfor afgørende for at sikre, at de forbliver sunde og fri for skadedyr.

Men hvilken seng er bedst for din firbenede ven? Nå, vi anbefaler, at du lader din hund fortælle dig det. Ved at holde øje med din hund, når den lægger sig til at sove, vil de give dig besked om deres præference for soveordninger:

Doughnut-formede eller Nest-stil senge. Ideel til hunde, der elsker at krølle sammen, når de falder i søvn.
Pude, Futon eller Højsenge. Ideel til hunde, der foretrækker at sprede sig eller strække ud, når de falder i søvn.

At vælge den rigtige seng kan gå en lang vej for at sikre, at dit kæledyr føler sig trygt og sikkert derhjemme.


VIGTIGT HUNDEUDSTYR: HALSBÅND, SNOR OG SELE
At gå en dejlig rask tur med din hund kan være en fornøjelse for både hund og person. Men det kan også blive lidt af et mareridt for begge, hvis du ikke bruger det rigtige hundeudstyr – såsom halsbånd, snor eller sele.

Halsbånd og ID-mærke. Et halsbånd og ID-mærke er helt afgørende for både at gå tur med din hund og for at sikre, at de er lette at identificere. Der findes en bred vifte af halsbånd til din hund fra traditionel nylon og læder til dem, der bruges til specifikke træningsformål. Som en generel regel skal du prøve at vælge et bredere halsbånd, så hvis din hund kaster sig mod snoren, spredes den kraft, som halsbåndet påfører mod hundens luftrør, over et større område. Tænk også på din hunds daglige aktiviteter, for eksempel, hvis din hund kan lide at svømme regelmæssigt, er et læderhalsbånd ikke ideelt.

Snor. En hunds snor kan spille en afgørende rolle for at sikre både deres komfort og sikkerhed, når du går en tur. Mens længere snore kan give din hund større frihed, er det vigtigt, at snoren tillader dig at have kontrol over dit kæledyr til enhver tid.

Seler. Hvis din hund er mere larmende og energisk og ofte kaster sig ud mod snoren, vil en sele være mere sikker og behagelig for hunden end et halsbånd. En frontklemmesele (snorringen er over hundens bryst i stedet for på dens ryg) vil gøre det lettere at kontrollere hunden, fordi den har tendens til at vende kraften fra hundens udfald tilbage mod dig. Seler anbefales også til meget små hunde, fordi deres luftrør nemt kan blive forslået, når de kaster sig ud mod et halsbånd.

Halsbånd, snore og seler er udsat for hverdagsslitage ligesom menneskeligt tøj. Der er både sundheds- og sikkerhedsmæssige fordele ved at sikre, at du opdaterer din hunds gåtøj regelmæssigt.


VIGTIGT HUNDEUDSTYR: MAD OG VANDSKÅLE
Da mad og vand er DET mest vitale for en hund, bør du tænke lidt over den type skåle, du bruger. Her er nogle fordele og ulemper ved de 3 mest brugte materialer:

Plast skåle. De er holdbare og langtidsholdbare. Men hvis du bemærker, at din hund gnaver eller tygger på skålene, er plastik ikke dit bedste valg. Hunden kan potentielt indtage plastikstykker, der kan gøre skade internt.

Keramiske skåle. De er tunge og meget stabile – en god ting, hvis din hund har tendens til at skubbe sin skål rundt på gulvet, mens den spiser. Men keramiske skåle er også porøse. Det er en dårlig ting for dig, for det betyder, at skålen skal rengøres dagligt.

Skåle i rustfrit stål. Det #1 valg af dyrlæger, fordi de er så nemme at rengøre og desinficere. Og skåle i rustfrit stål er åbenbart de mest holdbare. Se efter skåle med en gummibelægning i bunden for at forhindre glidning.


VIGTIGT HUNDEUDSTYR: PLEJEUDSTYR
Hundeudstyr som plejeudstyr er et must-have uanset din hunds race. RSPCA Australia anbefaler at etablere en vane med regelmæssig pleje tidligt i din hunds liv. Grooming bliver derefter en behagelig bindingsaktivitet og etableres som en fast del af din hunds rutine.

Følgende børster bruges almindeligvis til pleje af hunde:

Børster. Disse kan bruges til alle hundearter. Vælg børster med længere, bredere børstehår til hunde med længere pels.
Stålbørster. Anbefales ikke til korthårede hunde, men nok det bedste valg til længerehårede hunde. En stålbørste kan også være bedst, hvis din hunds hår er krøllet eller særligt tykt.
Slankere børster. En type børstehår med meget fine børster. Fantastisk til at få filtret ud af din hunds pels.
De-shedder. Et must-have for enhver mellem- eller langhåret hund, især dem der malter regelmæssigt eller sæsonbestemt.

Din hunds hud og pels er meget forskellig fra din egen hud og hår. Ud over de rigtige børster er det også vigtigt, at du vælger en shampoo og balsam, som er specielt udviklet til deres behov.


LOPPE-, FLÅT- OG ORMEBEKÆMPELSE
En del af dit job som hundeejer vil være at holde styr på de parasitter, der kan plage hunde og gøre deres liv (og dit!) surt. Heldigvis er det meget lettere gjort i disse dage, end det var engang.

For ikke så længe siden var medicinske halsbånd og shampoo frontlinjens forsvar mod loppe- og flåtangreb. Nu er der en række langt mere effektive, nemmere at bruge kontrolmidler – ikke kun til loppe- og flåtbekæmpelse, men også til indre parasitter. Men det er et kompliceret problem, og hvad der er bedst for én hund, er ikke nødvendigvis bedst for en anden. Dit bedste og sikreste træk er at få din dyrlæges input til at holde din hund parasitfri.


DE FLESTE HUNDES YNDLINGS HUNDEUDSTYR: LEGETØJ, LEGETØJ, LEGETØJ
Ind i ethvert liv bør der falde noget sjov ind, og hunde er ingen undtagelse. Og i sandhed, at købe legetøj til din hund vil give fordele ud over almindelig sjov. Legetøj hjælper med at holde din hund aktiv mentalt såvel som fysisk og kanaliserer overskydende energi væk fra destruktive adfærdsmønstre. Noget legetøj kan endda fremme tandsundheden.

Her er de mest populære typer hundelegetøj:

Mad-udleveringslegetøj. Et legetøj, der er sjovt at lege med OG indeholder en velsmagende godbid – hvad kunne være bedre! Kong’s er nok det mest populære eksempel på denne legetøjskategori.

Slæbelegetøj. Der er nok ikke en hund i live, der ikke elsker et godt spil tovtrækning. Vær dog forsigtig med, hvordan du spiller træk med din hund. At spille spillet uden regler og grænser kan føre til øget aggression hos nogle hunde. Men når det er korrekt, kan slæbeleg være sjovt for både mennesker og kæledyr.

Hent legetøj. Ingen grund til at have din hund på jagt efter en almindelig gammel pind, når der er så mange vidunderligt sjove alternativer som frisbees og hentebolde. Sørg for at købe hentelegetøj lavet af blød plast; hård plast kan forårsage tandskader. Og mens hunde elsker at hente tennisbolde, så køb et mærke, der er lavet specielt til hunde og ikke til tennisbanen. Beklædningen af ​​’faktiske’ tennisbolde kan slide emaljen på din hunds tænder.

Tygge legetøj. Fantastisk til solo sjov; et godt tyggelegetøj kan holde din hund tilfreds beskæftiget i timevis. Hold dog øje med, selvom du har travlt med andre ting, mens din hund tygger væk. Du vil være sikker på, at din hund ikke indtager store stykker. Som en tommelfingerregel bør du undgå tyggelegetøj, der er lavet af ufordøjelige materialer. Og meget hårde tygninger kan forårsage tandskader. (Test et tyggelegetøj ved at banke det mod dit knæ. Hvis det gør ondt, er det for hårdt for din hunds mund.)


KOMFORTEN I HJEMMET
Dit hjem er lavet til et varmt, hyggeligt, trøstende miljø ved at have alle det hundeudstyr, du har brug for og elsker ved hånden. Det samme vil være tilfældet for din hund.

Hvis du tager dig ekstra tid til at købe ind til alle de essentielle og forsyninger, din hund har brug for, hjælper du med at gøre dit hjem til et varmt, hyggeligt og trøstende miljø for den. Det bliver et sødt hjem, både for dig og din nye bedste ven.


Viser alle 13 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk