Handsker

VINTERHANDSKER, SKYDEHANDSKER ELLER ARBEJDSHANDSKER?

Vi har netop opdateret vores sortiment med en lang række nye vinterhandsker, skydehandsker og arbejdshandsker fra danske og internationale brands.

Køb dine nye handsker hos Wolf Tactical.

Længere nede kan du læse vores top-10 guide til valget af vinterhandsker.


Hos Wolf Tactical har vi samlet et bredt udvalg af handsker til alle typer formål.

Militær handsker

Militær handsker, også kendt som skydehandsker, er typisk kendetegnet ved at have god “føling” i fingrene. Dette er vigtigt da man som soldat har behov for at kunne mærke geværet samt kunne bruge fingrene uden at skulle tage handsker af.

Handsker til outdoor

Handsker til outdoor er typisk kendetegnet ved at være gode tykke handsker til om vinteren og mindre tykke om sommeren, men stadig en handske som beskytter ved fx. vandring m.v.

Vinterhandsker

Vi har alle former for vinterhandsker. Typisk er vores vinterhandsker lavet som unisex og derfor brugbare af både mænd og kvinder.
Vi har vinterhandsker til fx. jagt eller blot til udendørsentusiasten.
Vores nøje udvalgte handsker kommer i alle priser og til alle behov.


Fra eventyr i koldt vejr til hverdagsbrug og arbejde kigger vi på top-handskerne til vinteren.

Handsker får måske ikke helt så meget opmærksomhed som dit andet vintertøj, men de giver uvurderlig varme og beskyttelse, når temperaturen falder.

Vores valg til de bedste vinterhandsker i sæsonen 2021-2022 spænder over spektret fra højtydende modeller til ekstreme forhold til funktionelle stykker til hverdagsbrug og arbejde.

Generelt er disse handsker unisex og kommer i en række størrelser, så der er noget for alle.

For at fuldende dit vintersæt, skal du også se vores store udvalg af de bedste vinterstøvler og vinterjakker.


VORES 10 BEDSTE TIPS VED KØB AF VINTERHANSKER

Alle ønsker at holde hænderne varme i vinterhalvåret, for hvis dine hænder er kolde, føler du dig ude af stand til at gøre noget. I vintersæsonen – især når det sner – er det meningen, at vi skal udføre flere opgaver som at skovle indkørslen og lave enhver anden udendørs aktivitet. Ud over dette er der forskellige typer handsker, som du kan bære ved forskellige lejligheder, og du skal også overveje dette, før du køber dine vinterhandsker, for eksempel kan du købe handsker til aktivt brug eller til hverdagsbrug.

Du skal også overveje forskellige ting som om de vinterhandsker du køber er vaskbare, om de er en isolator og om de er vandafvisende.

Her er en liste med vores ti bedste tips, som du skal overveje, før du køber dine nye vinterhandsker:

1.Handsker til udendørs aktiviteter

Hvis du vil købe vinterhandsker til udendørs vinteraktiviteter, så skal du huske på, at disse handsker skal være yderst pålidelige. For at sikre dig, at disse er pålidelige, skal du gå efter de handsker, som har tre lag. Det yderste lag skal være vandtæt, og du kan gå efter handsker, hvis yderste lag er lavet af læder. Mellemlaget skal være en isolator, og det inderste lag skal være en liner, der kan holde fugten væk.

2.Afslappede hverdagshandsker

Hvis du leder efter vinterhandsker til hverdagsbrug, skal du gå efter handsker, der er lavet af polyester, spandex eller fleece, fordi alle disse materialer giver dig maksimal varme. De afslappede handsker, som du kan bruge afslappet, skal have to lag. Et ydre vandtæt lag og en indvendig foring for at holde dine hænder varme. Du skal også prøve dine vinterhandsker på inden du køber, og sikre dig, at de er lange nok og når under jakkens manchet.

3.Dress handsker

Hvis du leder efter dress handsker, så er det bedst, at du går efter læderhandsker med en vandafvisende finish, så handskerne ikke får pletter af vand eller anden væske på sig. Disse dress handsker tilbydes altid i traditionelle størrelser, og du bør gå efter en, der passer dig helt. Der bør ikke være et mellemrum mellem handsken og manchetten på din frakke.

4.Handskemateriale

Du finder vinterhandsker i flere materialer, og før du køber en handske, skal du have en idé om kvaliteter og specifikationer for alle materialerne, så du kan vælge den, der passer perfekt til dig. Det bedste materiale til handsker er læder, og hvis du køber læderhandsker vil disse give dig ekstra varme, ligesom de holder i årevis. Du kan også finde vinterhandsker, der er lavet af nylon og andre syntetiske materialer, og disse handsker er velegnede til sport. Strikkede vinterhandsker er også tilgængelige, men disse handsker kan ikke give dig maksimal varme.

5.Vejrbestandighed

Overvejelse af vejret i det område, hvor du bor, er ekstremt vigtigt, før du køber vinterhandsker. Især når det er meningen, at du skal være aktiv udendørs til forskellige aktiviteter som at skovle isen osv. Tilsvarende, hvis det bliver ved med at regne hele tiden i din område, skal du foretrække meget vandtætte vinterhandsker. Før du køber en handske, skal du sørge for, at den opfylder kravene, mens du husker på de ekstreme vejrforhold i dit område.

6.Moderat isolering

De fleste mennesker går efter vinterhandsker, der er meget isolerede. Det fortryder folk ofte efter nogen tid, fordi stærkt isolerede handsker kan få dine hænder til at svede. Det betyder ikke, at du ikke skal købe isolerede vinterhandsker, snarere bør du det, men du skal foretrække de handsker, der giver dig åndbar komfort. På forholdsvis varme vinterdage kan du også bruge handsker, som ikke er isolerede.

7.Fleksibilitet

Fleksibilitet betyder, om du er i stand til at bevæge dine fingre let og komfortabelt eller ej. Hvis du kan, er handskerne fleksible, og hvis du ikke kan, er handskerne det ikke. Hvis du bruger vinterhandsker til udendørs aktiviteter og sport, så brug dem, der er fleksible. En fleksibel handske bør ikke begrænse bevægelsen af din hånd, og den skal også være holdbar.

8.Manchet længde

Manchettens længde er ekstremt vigtig, når det kommer til spørgsmålet om at holde dine hænder varme. Står du på ski eller snowboard, og hvis dine vinterhandsker er kortere, så kommer der meget sne ind i dine ærmer gennem manchetter. Til ekstremsport bør du gå efter handsker, der er længere, og til afslappet brug kan du foretrække vinterhandsker af kortere længde.

9.Ekstra patches

Sørg for, at de vinterhandsker, du køber, har ekstra pletter på håndfladen og forstærket kno. Det er fordi det er de områder, der er mere tilbøjelige til at blive revet i stykker. Plastrene må ikke være for tykke, så de vil forårsage besvær med håndbevægelser.

10.At vælge det rigtige par

Alle disse forslag er nyttige, så længe du finder dem praktiske. Den bedste måde at få perfekte vinterhandsker på er, at du skal gå på markedet og læse diverse specifikationer. Her finder du dem der dækker dine vigtigste behov og ikke kun gå efter udseendet. På denne måde får du en samlet idé om forskellige typer handsker. Herefter vil du bedre kunne få fat i de rigtige handsker til dig.


Køb dine nye vinterhandsker på WOLFTAC.DK eller besøg os på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser 1–25 af 75 resultater