0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Pandekager med chokoladestykker på Trangia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Pandekager på Trangia

Kan man lave pandekager med chokoladestykker på Trangia – Svaret er JA 🙂

Ja, du kan helt sikkert tilføje chokoladestykker til pandekagerne og lave dem på et Trangia-sæt. Her er en opdateret opskrift med chokoladestykker:

Ingredienser:

  • 1 kop mel
  • 1 spiseskefuld sukker
  • 1 teskefuld bagepulver
  • En knivspids salt
  • 1 æg
  • Ca. 1 kop mælk
  • Chokoladestykker (efter smag)
  • Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål.
  2. Tilsæt ægget og rør forsigtigt.
  3. Gradvist tilsæt mælken og rør, indtil du får en glat dej. Juster mængden af mælk efter behov.
  4. Tilsæt chokoladestykker og rør forsigtigt for at fordele dem i dejen.
  5. Varm en pande på Trangia-sættet og tilsæt smør eller olie.
  6. Hæld en passende mængde dej med chokoladestykker på panden for at danne pandekagerne.
  7. Bag pandekagerne ved moderat varme, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

Husk at overvåge varmen og justere Trangia-brænderen efter behov for at undgå, at pandekagerne brænder på eller bliver for bløde. Chokoladestykkerne tilføjer en lækker smag og tekstur til pandekagerne og gør dem til en lækker udendørs godbid.

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0