CamelBak

CAMELBAK – AN IDEA BORN FROM THE MOST BASIC HUMAN NEED—THIRST


Historien bag CAMELBAK

Kender du til historien bag Camelbak? Cykelentusiast Michael Eidson konkurrerede i “Hotter’N Hell 100”, og det er præcis, hvad det er den dag i dag: et 100-mile vejløb, over fire dage i Wichita Falls, Texas, den skurrende sommervarme. Vand er afgørende for at overleve løbet, men der er få steder at genopfylde, endsige tid til at stoppe.

En akut medicinsk tekniker af handel, Eidson kom op med en løsning i farten: han fyldte en IV-pose med vand, smed den ned i en hvid rørstrømpe (ja, en egentlig rørstrømpe) og fyldte hele udstyret ind i bagsiden af hans cykeltrøje. Derefter kastede han slangen over skulderen og klemte den fast med en tøjnål.

Håndfri hydrering blev født. Og CamelBak blev skabt for at forfølge det!

Jeff Wemmer, en konkurrencedygtig cyklist, der faldt hårdt for CamelBak, var så imponeret over produktet, at han begyndte at bringe pakker til løb for at sælge dem. Tal om en fan.

CamelBak hyrede ham til sidst, og i 1993 påbegyndte Jeff en road trip for at holde opstarten kørende i meget hårde tider. Virksomhedens fortælling siger, at Jeff besøgte cykelbutikker fra Florida til Californien og slog vores produkt bagfra på sin motorcykel.

Hver ordre Jeff faxede tilbage til fabrikken pustede CamelBak endnu en livsdag.

Meget har ændret sig siden vores dage med en IV-taske i en rørsok, der blev solgt af en salgsstyrke på en motorcykel, men vores kerneværdier forbliver de samme – det kræver mod, overbevisning og fantasi at slukke vores tørst efter bedre – fra opfinde hydreringskategorien til at blive verdens førende producent af hydratiseringsløsninger.

Køb Camelbak hos WOLF TACTICAL!

Viser 1–20 af 76 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499