Crye Precision

 CRYE PRECISION –  DESIGNS AND MANUFACTURES TRULY INNOVATIVE EQUIPMENT


Crye Precision værdsættes af mange elitesoldater over hele verden og er uden tvivl et af de mest kendte amerikanske mærker til militær operationelt tøj. De fremstiller kompromisløst driftsudstyr i fremragende kvalitet. Alt er lavet i Amerika af amerikanske materialer. Crye Precision er også opfinderen af Multicam-camouflagemønsteret. Vi stræber konstant efter at have det vigtigste udstyr i Crye Precision-serien på lager.

Populære produkter:

Designet, der startede en bevægelse. Da Crye Precision udviklede den første version af signaturtrøjen, havde de ingen idé om, at det ville føre til en så udbredt anvendelse af deres grundlæggende design. G3 Combat Shirt er en kampspecifik beklædningsgenstand, der er specielt designet til at blive båret under kropspanser. Det holder dig kølig med fugtspredende, letvægts, højtydende, flammebestandigt DRIFIRE torsostof og forstærket Mil-Spec 50/50 NYCO ripstop-ærmer.

Crye Presicion MRB 2.0 (MODULAR RIGGER’S BELT) er et let, lavprofilt bæltesystem, der komfortabelt bærer dit kritiske gear og holder dine bukser op. Det er meget mere alsidigt end en typisk riggers bælte og meget mindre omfangsrigt end et typisk lastesele. Det kan konfigureres på flere måder for at lette dine unikke behov. Det hjælper dig med at flytte noget gear fra din vest og på dine hofter for mindre træthed i ryggen. VELCRO-fladen på det INDRE BÆLTE gør det muligt for OUTER BELTS at fastgøre / løsne sig hurtigt uden at skulle fjerne buksebæltet. Det er også designet til at acceptere vores Crye Presicion LRB til belastningsvurderede applikationer.

Vi udvider hele tiden vores sortiment af Crye Precision. Følg med nedenunder.

Viser 1–20 af 22 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499