Mechanix Wear

MECHANIX WEAR – HAND BUILT TRUST

Mechanix Wear bruger teknologi til at give dig det bedste inden for alle arbejds-, sikkerheds- og taktiske handsker.


Tillid er optjent.

Og i mere end 30 år har Mechanix Wear gjort netop det. Vores engagement i anatomisk design, brancheførende materialeteknologi og strenge teststandarder har gjort os til det foretrukne valg blandt dygtige fagfolk og servicemedlemmer over hele verden. Fremadrettet vil vi bygge videre på denne tillid ved at fortsætte med at se ud over konventionelle ideer i et forsøg på at innovere den mest avancerede beskyttelse til arbejdende hænder nogensinde.


HANDSKEN DER STARTEDE DET HELE

I 1991 blev The Original® handsken født. Udtænkt af en legendarisk racermekaniker, der udløste en revolution for arbejdende hænder. Mestret af mekanikere og pit-besætninger på Daytona 500 fra 1991, The Original® er handsken, der startede det hele. Årtier senere er vores rødder i motorsport vokset til industrier, hvor dygtige hænder går på arbejde hver dag. Mekanikere, bygningsarbejdere, fagfolk, servicemedlemmer og retshåndhævende myndigheder er alle enige om.

FASTFIT®

Den næste generation af FastFit® arbejdshandsker er her. Tag kontrollen med 0,6 mm syntetisk læder med høj fingerfærdighed, og hold forbindelsen med touchscreen-teknologi i din håndflade. FastFit giver en uovertruffen pasform med TrekDry™ fordampningskøling for at holde dine hænder kølige og behagelige. Se Den Her

handsker til mænd

M-PACT®

Indgå en M-Pact® på jobbet. M-Pact beskytter arbejdshænderne med knokkelbeskyttelse af termoplastisk gummi (TPR), der absorberer stumpe stød og opfylder EN 13594-standarden for stød. M-Pact er udstyret med D3O® polstring i håndfladen for at sprede energi fra høje stød og reducere træthed i hånden, mens dagen skrider frem. Se den her

DEN ORIGINALE®

The Original er bygget med kulstofindlagt syntetisk læder med touchscreen-funktion og åndbart TrekDry® for at skabe det ultimative værktøj til hårdtarbejdende hænder. Med en lang række praktiske anvendelsesmuligheder er det ikke overraskende, at The Original er den mest anerkendte og mest brugte arbejdshandske af alle med en værktøjskasse. Se Den Her

Hjelmhuer

Beanie vinterhuer er nok den mest populære strikkede huestil og et vinterhæfte for de fleste. Huehuer er oftest lavet af polyester eller akryl, men kan også laves af uld eller fleece.

Fleecefor, slå-ups og bobler er almindelige træk ved beanie-hatte. Beanie-huer kan findes i ensfarvede farver og enkle designs med mere vovede mønstre eller tekstdesign, der bliver mere og mere moderne.

Hvis du har et ovalt ansigt, vil en tilpasset hue passe dig bedst, da den ikke forlænger dit ansigt. Hvis du har et hjerteformet ansigt, så vælg en sløj vinterhue, som vil blødgøre ansigtets vinkler.

Den afslappede stil på beaniehatten gør dem bedst egnede til fritidsbrug og mindre til formel påklædning.


Besøg os på Amaliegade 15, København 1256

Viser 1–20 af 38 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499