Outdoor Research

OUTDOOR RESEARCH – Award-Winning Outdoor Clothing and Gear


Outdoor Research grundlægger Ron Gregg var en atomfysiker, der brugte så meget tid som muligt på at udforske kanterne på kortet. Han henviste til the outdoors som The Big Office, idet han tog sit arbejde og sin forskning i backcountry så ofte som muligt.

I 1980 så Ron sin forfrosne partner blive flyvet fra en gletscher på Denali. Han havde brugt måneder på at planlægge en ny rute i den reneste stil og stå på ski 100 miles fra vejen til bunden af ​​stigningen. Halvvejs til topmødet sluttede deres tur med svigt af et simpelt gamacher. Stædig til slut nægtede Ron et sæde i helikopteren og faldt alene ned i to uger og tænkte på, hvad der var sket.

Et eller andet sted undervejs indså han, at han kunne løse gearproblemet og vie sit liv til at forfølge sin passion for eventyr. Til sidst vidste han en ting helt sikkert: Han gik ikke tilbage til sit gamle job.

Tilbage i Seattle reagerede Ron ved at søge efter en løsning for at forhindre denne situation i fremtiden. Resultatet var en funktionel, isoleret gamacher, X-Gaiter ™, der holdt tæt og var alsidig nok til at passe til forskellige støvler. Fra denne originale inspiration og den deraf følgende innovation blev Outdoor Research grundlagt året efter.

Outdoor Research blev født fra Rons forskningsstyrede tilgang til problemløsning. Han mente, at forskningsmetoden kunne anvendes til at løse udendørs udendørs udfordringer. I dag fører vi den etos fremad.

Hvis du har spørgsmål til Outdoor Research og deres produkter – så kontakt os endelig på [email protected]

Viser alle 7 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499