SAVOTTA

SAVOTTA – MADE TO ENDURE SINCE 1955


Køb din nye Savotta rygsæk hos WOLF TACTICAL!

Findes der noget bedre end en Savotta vandrerygsæk? Det synes vi ikke!

Savotta vandrerygsække er ekstrem holdbare og kendt for sin kvalitet. Jääkäri serien er utrolig populær og Savotta Jääkäri M og Savotta Jääkäri L er blandt de mest solgte rygsække hos os!

“LET’S MAKE IT BETTER THAN OTHERS. LET’S MAKE IT TO ENDURE!”


Det var hvad Allan Halme besluttede i 1955, da han og hans kone Marjatta begyndte at fremstille handsker og rygsække til outdoor enthusiaster, som blev grundlaget for Finn – Savotta.

I dag, 60 år senere er det den tredje genneration af Savotta-iværksættere
der fører brandet videre.

Idag, er design og produktion af funktionelt gear og grej i høj kvalitet, til et krævende professionelt og fritidsbrug, i ekstreme miljøer.

Med fokus på personligt lastbærende udstyr og bæredygtighedssystemer varierer Savottas produktsortiment fra mindre tilbehør til rygsække, forskellige soveudstyr og telte til specielle formål.

I dag driver de to anlæg, et hovedkontor og fabrik i Karstula, Finland og en anden fabrik i Tartu, Estland og beskæftiger en samlet arbejdsstyrke på ca. 100 medarbejdere.

Firmaet er blevet tildelt den nationale entreprisørpris i 2010 for langsigtet, nationalt og højkvalitetsarbejde. Prisen blev tildelt af bestyrelsen, der omfatter finsk iværksætterunion, finsk fagforening, private entrepreneurs og fenniaunionen. Finn-Savotta har også ISO 9001-2000 H kvalitetscertifikat udstedt af de finske militærstyrker siden 1995

Siden 1960’erne har man udstyret finske militærstyrker med grej. De Norsk – Finske militærstyrker bruger f.eks. Savottas telte, kampvest og liggeunderlag. Også finsk grænsepoliti bruger Savottas rygsæk Rajapartio modellen, som deres tjeneste rygsæk.

Hos Wolf Tactical er vi bekendt med dette stærke brand og deres populære rygsække – især Jääkari serien – med størrelserne s, m, l og xl – som uden tvivl er blandt vores bedst sælgende rygsække.

Kontakt endelig [email protected] så hvis du har brug for mere viden og info om Savottas deres rygsække. Vi har også tilføjet video materiale til de fleste af deres produkter for at vise deres holdbarhed og udseende in real life.


Køb din nye SAVOTTA rygsæk hos WOLF TACTICAL!

WOLF TACTICAL LOGOKan også ses i vores showroom på Amaliegade 15 – Kbh K 1256!

Viser alle 8 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499