Sea to Summit

SEA TO SUMMIT – Inspired by epic adventures at every altitude


Hos Wolf Tactical er vi vilde med Sea to Summit – og det ved vi, at du også vil være!

Dette topklasse brand er inspireret af episke eventyr.

Sea to Summit-mærket handler om den rene glæde ved frisk luft, friske udfordringer og frisk tænkning. Sea to Summit vil hjælpe dig med, at tage en flugt fra den travle hverdag. Få følelsen af frihed og ubetinget sjov.

De leverer udstyr i topkvalitet, og har lagt hjerte og sjæl i, at designe og skabe det bedste udstyr til dig, så du kan opleve eventyr og komme ud i det fri, uden forhindringer.

Det er derfor vi har samlet de stærkeste produkter fra Sea to Summit udvalget. Hos Wolf Tactical elsker vi nemlig friheden i at gå alene i skoven, og lytte og mærke til naturen.

Dette cool australske brand, de dyrker en kultur med design perfektionisme for at udvikle geniale funktionelt smukke produkter med en “ingen bekymringer” australsk holdning.

Fra deres vest-australske base er de vokset til et prisvindende globalt brand, der sælges i mere end 60 lande. Deres oprindelige etik ‘at udstyre og inspirere’ fortsætter med at drive forskning og udvikling af nye teknikker, materialer, teknologier og produktionsmetoder.

Det inspirerer til nye produktinnovationer, der holder os i spidsen for at levere lettere, bedre fremstillet, bedre præstationsudstyr til udendørs entusiaster og aktive rejsende rundt om i verden.

Der er en grund til, at det kaldes flugt. Der er simpelthen ingen replikering på et kontor. Du er nødt til at komme ud for at opleve det. Den følelse af frihed og ren, ubetinget sjov. Og hos Sea to Summit mener de seriøst med at finde det. De tager det aldrig for givet. Ikke øverst. Ikke på nedstigningen. Og hver eneste del af den følelse går i hvert stykke udstyr, de laver.

Det er sådan, de videregiver vores oplevelser. Ved at designe og bygge udstyr, der bringer dig tættere på det fri. Det trækker dig nærmere lejrbålet. Det åbner stier til steder, du aldrig har set. De stræber efter at skabe ting, der er smidige og lette. Men seriøst nok til at levere når de kaldes til tjeneste. Og vi har alt det sjove i verden at lave dem.

Når de lægger deres velkendte logo på et gear, så mener de at det står for hver enkelt persons navn i deres team. Dét kan man stole på.

Inspireret af episke eventyr i enhver højde handler Sea to Summit-mærket om den rene glæde ved frisk luft, friske udfordringer og frisk tænkning.

Vi elsker det, vi laver, og vi håber, det oversætter til, hvordan du oplever Sea to Summit.

Køb hos Wolf Tactical!

Viser 1–20 af 43 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499