Templar's Gear

TEMPLAR’S GEAR – laser cut tactical gear


Templars Gear blev etableret i 2015. Fra starten af har de specialiseret sig i udvikling og fremstilling af taktisk udstyr, der er både innovativt og teknisk avanceret. I årevis har Templars Gear lavet en betydelig rejse – fra et lokalt værksted til et voksende brand med global anerkendelse.

For at konkurrere med og overgå det allerbedste, som markedet har at tilbyde, udvikler de sig konstant, vokser og lærer at levere stadig bedre udstyr til deres kunder. Hos Templars Gear er deres filosofi enkel – at lytte til, hvad deres kunder siger, og derefter bruge det bedste af deres viden og færdigheder til at levere det, der er nødvendigt. Templars Gear produkter er orienteret efter at opfylde funktionelle krav, være holdbare og behagelige at bruge. Takket være bred brug af CAD / CAM, teknologisk ekspertise inden for fremstilling samt grundig forståelse af ergonomi, menneskelig anatomi og moderne taktiske krav er resultatet et moderne taktisk udstyr, der giver brugerne det bedste med hensyn til design , materialer og kvalitet.

Templars Gear er stolt af at gennemføre hele sin produktionsproces i Polen. Valget af placering giver mulighed for at indføre strenge kvalitetskontrolforanstaltninger, der gælder for hele processen, fra design til emballage. De bruger kun avancerede amerikanske og europæiske materialer og komponenter på højt niveau. Nogle af dem er udviklet specielt til deres behov. Fremragende eksempler inkluderer vores Cordura-baserede laminat, der er kendt for sin holdbarhed og styrke, og EVA-skum / CoolmaxTM-komposit, de bruger til at fremstille komfortpuderne til Crusader Plate Carrier.

Kontakt endelig WOLF TACTICAL hvis du har spørgsmål.

Viser alle 9 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk