Ticket To The Moon

TICKET TO THE MOON – Built to last


Ticket To The Moon er den oprindelige producent af campinghængekøjen, der er baseret på Bali siden 1996. Som etisk firma elsker vi at tro, at vi er mere som en slags stamme snarere end blot en virksomhed: ikke kun udvikler vi og skaber innovative og nyttige produkter, men vi fremmer også forskellige måder at leve på.

Vi er producenter af feel-good produkter til drømmere verden over!

LEVERER SIKRE, KOMFORTABLE PRODUKTER MED HØJ KVALITET
Fordi vi er de oprindelige opfindere og producenter af campinghængekøjen, giver vi dig de allerbedste produkter og inkluderer de funktioner, du ønsker. Hele TTTM-faldskærmsproduktserien er håndlavet af et team af dygtige håndværkere på vores helt egen fabrik på Bali af den højeste kvalitet af nylon faldskærmsstof, lokalt fremskaffet. Hvert af vores produkter testes under ekstreme forhold og består strenge kvalitetskontroltest, inden det forlader vores fabrik. Den 10-årige producentgaranti dækker alle mangler i håndværk og materialer på alle Ticket To The Moon-produkter.

Signaturområdet for TTTM hængekøjer er slidstærkt, elastisk, åndbart, anti-meldug og hudvenligt (OEKO-TEX® Standard 100). Hængekøjerne fås i fem størrelser og tusinder af farvekombinationer, og hver leveres med en påsat pose, der gør det nemt at rejse.

Letvægt, kompakt og holdbar!
TTTM campinghængekøjen leveres i sin egen kompakte pose, hvilket gør den ideel som rejseseng og perfekt til en lur eller bare nedkøling. Det giver også en fantastisk legeplads …

Det originale TTTM-opsætningssystem ved hjælp af rustfri kroge og sejltove er stadig det nemmeste og sikreste på markedet. En anden bekvem måde at oprette din hængekøje på med karabinhager af høj kvalitet og trævenlige stropper. I årenes løb har TTTM udviklet et komplet sortiment af hængekøje, tilbehør til hængekøjer som The Tarp, Myggenet 360 ° og The Carabiner og en række andre livsstilsprodukter såsom Moon Chair, Beach Blanket, Pocket Frisbee og vores berømte miljøvenlige tasker. Højkvalitetsmateriale og håndfinish gør alle Ticket To The Moon-produkter velegnede til en eventyrers tur eller til daglig brug.

Vi kan godt lide at gøre dit liv enklere!

Køb Ticket To The Moon hos WOLF TACTICAL!

Viser alle 10 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk