0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Kufferter

Kufferter

Kufferter med hjul som kan laves om til rygsæk ? Lyder næsten for godt til at være sandt. Men mange af vores modeller, er netop lavet sådan.

Trolley kuffert

Kufferter med hjul

Kufferter med hjul, også kendt som trolley-kufferter, har længe været populære blandt rejsende, der ønsker at undgå at bære tunge tasker og rygsække på deres rejser. Men i de senere år har en ny type kuffert vundet frem på markedet – kufferter med hjul, der også kan bruges som rygsække.

Disse kufferter er ideelle for rejsende, der ønsker at have muligheden for at bære deres bagage på ryggen, når det er nødvendigt. De er perfekte til rejser til steder med ujævnt terræn, hvor det kan være vanskeligt at trække en traditionel kuffert med hjul, eller når man skal bevæge sig hurtigt gennem lufthavne eller togstationer.

Fordele

De fleste af disse kufferter med hjul og rygstropper er lavet af letvægtsmaterialer som nylon eller polyester, og de har en robust konstruktion, der sikrer, at de kan modstå hård behandling under transport. De har også en praktisk polstret ryg, justerbare skulderstropper og en hoftebælte, der giver optimal komfort, når man bærer kufferten på ryggen.

En anden fordel ved kufferter med hjul, der kan bruges som rygsække, er, at de ofte har flere lommer og rum til opbevaring af ekstra tilbehør og rejseudstyr. Dette gør det nemt at organisere og finde de ting, man har brug for, når man er på farten.

Valg af kuffert

Når du vælger en kuffert med hjul og rygstropper, er det vigtigt at vælge en model, der passer til dine behov og rejseplaner. Hvis du planlægger at bruge kufferten som en rygsæk i lange perioder, er det vigtigt at vælge en model med et polstret rygstykke og justerbare skulderstropper, der passer godt til din krop.


En liste over små ting man kan pakke i sin kuffert:


Større ting man kan pakke i sin kuffert


Wolftac.dk er det helt rigtige sted, hvor du finder en Kuffert der passer til dig og dit behov.

Wolf Tactical er entusiaster i outdoor- og frilivsoplevelser. Foreningen er bygget på veteraner fra det danske forsvar og militær og har erfaring fra missioner i felten. Vi har været på ekspeditioner i store dele af verden og den værdifulde erfaring vi har samlet. Vil vi elske at dele med dig.

Vi har et stort udvalg, så skal du på endagstur i den danske natur eller på en længere ekspedition, så er det her du skal starte din søgen.

Kufferter kan være et godt alternativ til store vandrerygsække. Her kan man sætte dem ned og rulle dem hvis man bliver for træt, eller bare godt kunne trænge til en pause efter ens lange gåtur.


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Weekendtaske med hjul fra tyske Mil-Tec. Fås i flere varianter. Køb online på Wolf Tactical! Hvis du har spørgsmål til dette produkt eller andre produkter her på shoppen så kontakt os endelig på [email protected].


Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér!

Weekendtaske med hjul fra tyske Mil-Tec. Fås i flere varianter. Køb online på Wolf Tactical!


WEEKENDTASKE MED HJUL | FÅS I FLERE VARIANTER.

Se resten af vores Mil-Tec gear og grej lige hér!

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0