Vinterjakker

STORT UDVALG AF VINTERJAKKER

Vi har samlet en række forskellige vinterjakker – fælles for dem alle er kvalitet og komfort. En vinterjakke fra Wolf Tactical er udvalgt ud fra vores erfaringer fra tjenesten. En vinterjakke skal ikke kun holde dig varm, den skal også være funktionel og brugbar til forskellige formål.

Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring valget af din næste vinterjakke eller kig forbi vores butik på Amaliegade 15.

En vinterjakke er vigtig at have i de koldere måneder, især hvis du bor i et område, der er udsat for hårdt vejr. Du kan finde en vinterjakke, der er både praktisk og stilfuld hvis du undersøger markedet. Find først det rigtige materiale. Du får brug for en jakke, der holder dig varm og har funktioner som vandtætte lynlåse og vindklapper. Derfra skal du vælge en stil og et materiale, der ser godt ud på dig. Hvis du vil have specielle funktioner, skal du kigge efter ting som aftagelige hætter og træk strenge, der er både stilfulde og praktiske.

Det er blandt de funktioner som vores udvalgte vinterjakker kan tilbyde.

Vinterjakker


Vinterjakker | Køb i vores showroom eller online

wolftac.dk har vi samlet et stort udvalg af vinterjakker, og her kan du nemt og roligt handle når det passer dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 49402927. Så kan vi hjælpe dig med størrelser, modeller og brands.

Du er samtidig meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor vi forsøger at have de forskellige modeller m.v. hjemme, så du kan prøve dem. 

Uanset hvad, så kom forbi til en snak og gear og grej.

Du finder os på Amaliegade 15, 1256 København K. Det lyder fint, det er det ikke 🙂 Vi ligger i baggården, nede i kælderen.


Sådan vælger du den rigtige vinterjakke

Hos Wolf Tactical elsker vi vinteren! Vi er fans af skiløb, langrend og vandreture. Derfor er vi i en god position til at fortælle dig præcis, hvordan du skal vælge din næste vinterjakke. Uanset om du vil have det ultravarmt, åndbart, vandtæt eller stilfuldt, har vi alt hvad du behøver for at erobre vinteren.

Nogle har kun én jakke på hele vinteren. Andre skifter mellem 2 eller 3 vinterjakker. Det er selvfølgelig vigtigt, at overveje temperaturen, og hvad du har tænkt dig at bruge din vinterjakke til. For eksempel, til en intens dag med langrend, selvom det er -20°C, vil du vælge en tynd vindtæt jakke. På den anden side vil vi normalt foretrække en lang, tyk og velisoleret vinterjakke til en aftentur i byen.


Hvilken type vinterjakke behøver du?

Der er tre hovedtyper af vinterjakker. For at finde den rigtige for dig, tænk over de aktiviteter, du planlægger at lave. Mangler du en jakke til at gå rundt i byen og på arbejde, eller leder du efter noget at have på i udlandet?

TEKNISKE VINTERJAKKER

Tekniske jakker er det bedste valg for dem, der leder efter letvægtsvarme, der giver mulighed for fuld bevægelsesfrihed, når de deltager i udendørsaktiviteter. Mærker som Montane og Deerhunter laver jakker, der ikke kun egner sig til koldt vejr, men til forskellige aktiviteter som skiløb, isklatring og bjergbestigning.

Disse vinterjakker vil indeholde mere tekniske funktioner såsom hjelmkompatible hætter og lynlåse for at øge luftstrømmen under højintensive aktiviteter. Generelt er tekniske jakker mere lette end afslappede vinterjakker i byen, og de vil være mere komprimerbare og pakkebare. De fleste tekniske jakker lavet til intense vinteraktiviteter vil have en 3-lags (3L) konstruktion. Dette udtryk er oftest forbundet med membraner som GORE-TEX, der bruger et lagdelingssystem til at skabe holdbare vandtætte skaller, perfekt til at bære på toppen, når de lægger lag. Flere lag kan nogle gange betyde mere vægt, så nogle tekniske jakker vil være designet til at reducere bulk og vægt og samtidig bevare total vejrbeskyttelse.


CASUAL – I BYEN – VINTERJAKKER

Nogle vinterjakker, som LCP VELOCITY, er varme vinterjakker, der er smarte nok til kontoret, happy hour eller en shoppingtur i centrum.

Disse vinterjakker vil være lidt længere og har funktioner designet til ekstra komfort som en større hætte – nogle gange trimmet med pels – og forede lommer. Her er tekniske detaljer ikke særligt nødvendige, fordi vinterfrakken ikke vil blive brugt til aktiviteter med høj intensitet. I stedet er det mest afgørende element, når det kommer til byfrakker, termisk kapacitet.


ALSIDIGE VINTERJAKKER

Nogle vinterjakker ser lige så godt ud i byen, som de gør på pisterne! De kombinerer attraktiv stil og funktionalitet med en række tekniske detaljer og et gennemtænkt design. Pentagon og Montane er to mærker, der blandt andet tilbyder modeller designet til lange dage i bjergene, men som er varme nok til dage tilbragt i byen.

Generelt vil jakkerne i denne kategori være vandtætte og beskytte dig godt mod svært vejr, samtidig med at de er tilstrækkeligt isolerede. En anden interessant detalje: det er ofte muligt at få en kvalitetsjakke til en rimelig pris. Derudover er det ofte en jakke, der kan bruges hele vinteren på grund af dens alsidighed.


HVAD ER FORSKELLEN MELLEM EN DUNJAKKE OG EN SYNTETISK JAKKE?

Der er to hovedtyper af isolering i vinterjakker: dun og syntetisk.

Hver type isolering har sine egne fordele og ulemper, så det er bedst at gøre din research for at sikre, at du køber den rigtige vinterjakke til dine behov.

1. Dun: designet til kolde, tørre klimaer

Dun er den letteste og mest komprimerbare isolering på markedet, så hvis vægt og størrelse er vigtigt for dig, bør det være dit førstevalg. Det er dog vigtigt at huske, at dun ikke er ideelt under våde forhold. Hvis du tilbringer dine vintre i et tørt, koldt klima, vil en dunjakke yde sit fulde potentiale og beskytte dig mod elementerne, men hvis du bor i et klima hvor det ofte regner kraftigt, vil din dunjakke muligvis ikke fungere som godt.

Når dun bliver våd, klumper fjerene sig sammen og mister deres isolerende egenskaber og loft. I de fleste tilfælde skal pelsen tørres ordentligt i en tørretumbler for at genvinde sit oprindelige loft.

2. Syntetisk isolering – designet til kolde og våde klimaer

Der findes en bred vifte af gennemprøvede syntetiske isoleringer. En af disse er PrimaLoft, brugt af mange af vores brands. Selvom syntetisk isolering kan være tungere end dun, er den lige så varm, meget mere overkommelig og modstår effektivt fugt.


VIL JAKKEN KUNNE STÅ IMOD VEJRET?

Med andre ord: GORE-TEX eller DWR behandling?

For at klare sig godt under alle forhold skal vinterjakker have en vejrbestandig ydre skal, der enten er vandtæt eller behandlet med en DWR-finish. Den ydre skal på en vinterjakke er din første linje af beskyttelse mod elementerne, så sørg for, at den passer til den region, du bor i.

Vinterjakker med GORE-TEX membran vil være i deres element i våde omgivelser, hvor de kan udnytte deres vandtætte egenskaber. Oplever du vådere, regnfulde vintre med mildere temperaturer, såsom på vestkysten, er en vinterjakke med en GORE-TEX ydre skal essentiel.

Vinterjakker med en holdbar vandafvisende (DWR) behandling vil være vejrbestandig, men vil ikke fungere så godt som dem, der er lavet af GORE-TEX. Hvis du bor i et område med kolde, snedækkede vintre og ikke ofte løber ind i sjap eller regn, så er en frakke med en vandafvisende finish mere end tilstrækkelig.

Vinterjakke herre tilbud


HOLD KROPSVARMEN INDE OG KULDEN UDE

En stor del af vores kropsvarme slipper ud gennem hovedet, så næsten alle vinterjakker skal have en hætte. Ideelt set skal du vælge en jakke med justerbar hætte. En hætte med tønder vil lade dig stramme den om hovedet, så den kan blive på plads selv i hård vind. Mange tekniske vinterjakker kommer med en hætte, men hvis du lægger din jakke over et lag, der allerede har sin egen hætte, vil en aftagelig hætte nemt hjælpe med at fjerne overskydende bulk.

GODT MED PRAKTISKE LOMMER

Lommer er en væsentlig del af vores vinterjakker. Med sikre og utilitaristiske lommer kan din frakke være funktionel og organiseret.

Se efter en jakke med en indvendig lomme, der er kompatibel med et lydkabel, så du kan bevæge dig rundt, mens du lytter til de seneste hits. Denne lomme kan også rumme dine vigtige kort, hvis din pung er for stor til at følge med dig på pisterne.

For dem, der leder efter en teknisk vinterjakke til bjergbestigning eller langrend, så tjek placeringen af lommerne og deres dybde. Lommer, der er let tilgængelige og store nok, kan gøre hele forskellen.


HVORDAN SKAL JAKKEN SIDDE?

For nogle er vinteren det perfekte tidspunkt til at gøre et statement med deres garderobe. Du ser altid bedst ud, når du har det godt, så vælg en vinterjakke med en fantastisk pasform.

Hvis du leder efter en vinterjakke at gå rundt i byen i, kan du altid slippe afsted med en tætsiddende, velisoleret frakke. Men hvis du leder efter en vinterfrakke til at have på på pisterne, så giv dig selv nok plads til ekstra lag.

En frakke skal sidde tæt nok til at holde den kolde luft ude. Men hvis du tager det for stramt, har du måske ikke plads nok til at have andet på end en t-shirt under.


VINTER – KOM BARE AN!

Find din nye vinterjakke på Wolf Tactical! Den eneste måde at nyde den kolde årstid på er ved at vælge den rigtige vinterjakke!

Du finder os på Amaliegade 15, 1256 København K. Det lyder fint, det er det ikke 🙂 Vi ligger i baggården, nede i kælderen.

Viser 1–25 af 113 resultater