Veste | Outdoor

Veste – Outdoor til Kvinder og Mænd

Vores veste outdoor er til dig som ønsker kvalitets veste, om det er til hverdags brug eller et ekstra tykke beklædning til udflugten. Vi har et udvalg af kvalitets veste til hver en smag. Vores veste kan bruges af både mænd og kvinder.

vest til mænd


Veste med andet tøj

Vores veste er perfekte til tiderne hvor man gerne vil have sine arme frie og bare mærke naturen. Til det lidt køligere vejr fungere vestene stadig, her tager man bare en dejlig varm trøje på indenunder og dermed holder man på varmen samtidig med at man kan føle sig fri fra de store og tykke jakker.

Outdoor vest | Woodland Ranger vest - Mil-Tec


Veste til jagten

Når du er afsted på jagt, har du brug plads til alt dit udstyr. når du ikke er ude på de lange ture kan det godt virke irriternede at skulle slæbe en kæmpe taske med, selvom du kun har brug for en mindre del udstyr. Her er vores veste perfekte, med deres lommer hvor der er plads til mindre grej som afstandsmåler, ammunition og kompas. Lommerne kan også bruges til opbevaring af dine personlige ejendele. Vesten er dermed med til at give dig en komplet jagt hvor du ikke skal tænke på at slæbe på både dit jagtudstyr og private ejendele i en stor taske. Vores veste kan også bruges til andre ture som fiskning og en god gå tur.

Se også jagt tilbehør her!


Bevægelige og varme

Det er vigtigt at holde varmen når du er ude og røre dig, om du så er ude for at løbe, gå eller noget helt tredje. Vestene er vindtætte og perfekte til situationer hvor jakken bliver for meget. Løb og gåture i foråret kan være for varmt med en stor jakke, men for koldt med bare en trøje, det er her hvor vesten er det helt rigtige valg til at holde varmen uden at gå ned på komfort og fleksibilitet


Har du spørgmsål så kontakt os endelig på [email protected] , vi er her for at hjælpe dig. Husk at du ALDRIG skal gå ned på udstyr

Viser 1–25 af 27 resultater