0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Drikkedunk børn

DET ER VIGTIGT MED EN GOD DRIKKEDUNK TIL BØRN!

Hos Wolf Tactical har vi samlet en række gode drikkedunke  til børn, som er ekstra holdbare og nemme at have med på farten. Vi har også samlet en række praktiske drikkedunk holdere så du kan fastgøre din vandflaske uden på din rygsæk mv.


Hvorfor er det vigtigt med en god drikkedunk?

Med plastikvandflasker (sammen med plastikposer og plastiksugerør), der indtager den øverste række af socialt uacceptabelt engangstilbehør, føles genanvendelige drikkedunke, der både er flotte og funktionelle, som en nødvendighed i denne moderne, hydreringsbesatte verden.

At finde den rigtige vandflaske, der matcher din egen personlige stil, afhænger af, hvad du leder efter midt i et væld af farver, former og funktioner.

Den kulturelle juggernaut, som er den moderne vandflaske, fortsætter sin langsomme og stabile menneskelige overtagelse, og vi har fundet beviser for, at dette kunne være en god ting. Stort set alle kan have gavn af at have en drikkedunk, de elsker.

At medbringe en genanvendelig vandflaske er bedre for miljøet og mere omkostningseffektivt end at købe vand på forhånd.

For de mennesker der køber plastikvandflasker i supermarkeder så er flaskevand faktisk også tusind gange dyrere end postevand fra din vandhane.

Drikkedunk grøn | Tritan Water Bottle - Liveventure


Du kan vælge at købe din drikkedunk og drikkedunk holder her på vores online butik, eller du kan besøge os på Amaliegade 15 i København K, 1256. Samt Søborg Hovedgade 119, 2860 Søborg

Her står vi klar til at hjælpe og guide dig til det rigtige valg. Derudover kan vi vise dig hvordan man fastgøre de forskellige drikkedunk holdere til diverse rygsække.

Viser alle 17 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0