Flagermuslygter

En flagermuslygte er en lanterne, der lyser ved afbrændning af petroleum.

Den blev opfundet tilbage i 1853 af Ignacy Łukasiewicz. En flagermuslygte består af en beholder til petroleum, der suges op gennem en væge til et lampeglas, hvori vægen kan brænde og derved giver flagermuslygten lys.

Flammens størrelse – og derved lysstyrke, justeres let med en drejeskrue på siden af lampen.

Den klassiske flagermuslygte skaber god stemning på turen og i haven.

Når du vælger en lanterne så vælg en af god kvalitet. De ekstra mønter er givet godt ud.

Hos Wolf Tactical er vi meget glade for vores Feuerhand lanterner, der virkelig holder til noget og tåler at blive brugt. Både på diverse ture i naturen, men også som pynt i haven.

En Feuerhand flagermuslygte kan faktisk stå og brænde på vågeblus hele natten lang, helt op til 20 timer på sin 340ml tank.

Som du også kan læse længere nede så produceres Feuerhand i Tyskland, hvor den laves af galvaniseret stål og efterfølgende pulverlakeres. Det betyder at du ikke får problemer med rust. Et plus er, at det er let at få reservedele f.eks. nyt glas, tanklåg, væger mv.

Kontakt os på [email protected] – hvis du leder efter reservedele som vi ikke har fremvist på shoppen.

File:Feuerhand Logo.svg - Wikimedia Commons

FEUERHAND? DEN STØRSTE PRODUCENT AF FLAGERMUSLYGTER I VERDEN
Mellem 1918 og 1938 blev Nier Feuerhand den største producent af de kendt flagermyslygter i verden. I løbet af denne periode var der ret mange ansøgninger om nye patenter, blandt andet til forbedring af brænderne og udvikling af et vindfang, den såkaldte “Sturmkappe”.

Med begyndelsen af Anden Verdenskrig kollapsede det internationale marked, og der blev registreret et fald i produktionen. Som de fleste fabrikker endte Nier Feuerhand med at fokusere på den militære produktion.

THE FEUERHAND BABY SPECIAL 276 TIL I DAG: LAVET I TYSKLAND

Siden 1989 var Feuerhand Baby Special 276 den eneste producerede lanterne model. Det verdenskendte mærke og dets produktion af 276 flagermuslygten viderefører en tradition, der er mere end hundrede år gammel.

Siden efteråret 2014 har varemærket “Feuerhand” tilhørt Petromax-gruppen. Feuerhand Baby Special 276 er belagt med zink og fås i forskellige farver. Den produceres fortsat i Hohenlockstedt og lyder stolt “Made in Germany”.

Køb din flagermuslygte lanterne fra Feuerhand hos WOLF TACTICAL.

Viser 1–20 af 22 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499