Herre - Fleecetrøjer

Herre – Fleecetrøjer

Herre – Fleecetrøjer finder du her hos Wolf Tactical. En Fleecetrøje eller Fleecejakke er perfekt året rundt. Fleecetrøjen passer godt som mellemlag om vinteren og som yderlag om foråret og sommer. Hvem kender ikke følelsen på en kølig aften, at tage en lækker varm trøje eller jakke på og hurtigt få varmen.

 

HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Køb dine nye fleecejakker hos WOLF TACTICAL. Hvis du har spørgsmål til dette produkt så kontakt os endelig på [email protected]


Vi støtter de danske veteraner.Fleecejakker

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Køb dine nye fleecejakker hos WOLF TACTICAL. Hvis du har spørgsmål til dette produkt så kontakt os endelig på [email protected]

Viser 1–20 af 30 resultater