0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Outdoor | Udsalg

Outdoor | Udsalg – UDSALG PÅ OUTDOOR PRODUKTER HOS WOLF TACTICAL:


WOLF TACTICAL – tilbyder b.la Miltec, Sea to Summit, Trangia, Real Turmat, Stanley, Montane, Berghaus og Flere kvalitets Brands.

Outdoor eller fritidsliv er en betegnelse for aktiviteter udendørs eller i naturen.

Paletten af aktiviteter samlet under outdoor kategorien er bred, men fælles for alle er, at det handler om at være aktiv, nyde naturen og at være i udelivet. Aktiviteterne kan være alt fra vandring, trekking og klatring til teltture, camping og lejrture, spejderture og så meget mere.

Wolf Tactical nyder godt af erfaring fra felten samt fra vores mange rejser rundt i hele verden.

Fra den vilde natur i Canada til savannen i Afrika og meget andet der i mellem. Vores mål er at dele af vores erfaring, men også din erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej. Vi elsker at bruge tiden ude outdoors og vi har gode tips og tricks til at hjælpe dig med at komme ud og møde de eventyr der ligger og venter på dig – i det store outdoors! Skal du på vandring alene, camping med familien eller en dags udflugt med gode venner, så har vi udstyr, gear og grej, der kan hjælpe dig til at få den bedst mulige oplevelse.


Wolf Tactical er en Outdoor Online Butik, der leverer lige til din hoveddør.

Wolf Tactical er primært en online butik, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over hvad du skal bruge til din tur outdoors. Vi har et bredt udvalg af udstyr, gear og grej i top kvalitet og i alle prisklasser. Har du spørgsmål eller er i tvivl om hvad du skal vælge til din tur, så kan du altid tage fat i os for at få et godt råd. Wolf Tactical har også et showroom på Amaliegade i København, hvor du kan se et udvalg af vores sortiment. Du er velkommen til at kigge forbi.

HUSK!

Vi leverer altid hjem til dig eller til der hvor du befinder dig

Der er gratis levering, når du køber for mere end 499,-

Vi har prisgaranti.


Outdoor udstyr til alle

Er du selv erfaren med at færdes i naturen eller er du nybegynder og gerne vil vide mere om hvad du skal tage højde for, så er det Wolf Tactical du skal tage fat i. Vi deler gerne vores erfaringer og viden, så du ved hvad du skal bruge til din næste lejrtur, campingtur, kanotur, vandretur, spejdertur, ja alle udflugter outdoors.

Søger du efter grej og gear til at pimpe din hverdag op, så har vi også det helt rigtige til dig.

Er det en vandrerygsæk fra Tasmanian Tiger, der sidder godt på ryggen, en camouflage jakke, en ny bæltetaske eller et par fede outdoor Combat Boots, så har vi det hele samlet her, i en online butik.

Du kan samle inspiration til din næste udflugt her i outdoor universet. Vores udvalg er valg ud fra kvalitet og popularitet. Dermed kan du være sikker på at de produkter du finder her, er det bedste af det bedste og samtidig får du varen til den bedste pris, med vores prisgaranti.

Vores sortiment har et bredt udvalg af kendte mærker.

Produkterne kommer blandt andet fra: Mil-Tec, Sea To Summit, Deerhunter, Gerber, Savotta og Carinthia.


Vidste du at en af Europas smukkeste vandreruter ligger i Jylland?

Savner du inspiration til dit næste outdoor eventyr, så skal du overveje at tage en tur på Hærvejen. Ruten løber i naturskønne omgivelser fra den dansk-tyske grænse i syd, til Hirtshals eller Frederikshavn i Thy. Hærvejen var tidligere hovedfærdselsåren gennem Jylland. Vejen bugter sig gennem det bedste i den jyske natur og tager dig forbi hav, kyst, heder, skove og flere af Danmarks store seværdigheder.

Har du brug for det helt rigtige outdoor udstyr til at vandre på Hærvejen, så kan du finde det her i butikken – vi er klar til at hjælpe dig vej.


Vi vil også gerne høre om dig og dine erfaringer som outdoor menneske.

Har du lyst til at dele dine oplevelser, huskeråd eller billeder med os, så vil vi være lykkelige over at modtage en e-mail fra dig på [email protected]. Det kan også være at du har gjort erfaringer med et bestemt værktøj eller rygsæk, som du ønsker at dele med andre outdoor entusiaster.

Følg os på Facebook, Instagram eller YouTube, hvor du kan lære os bedre at kende eller for at få gode råd eller inspiration. Deler du dine historier eller billeder på de sociale medier, så husk at tagge os #wolfrace

Find noget lækkert udstyr hos Wolf Tactical i Outdoor | Udsalg


WOLF TACTICAL - BLACK FRIDAY

Hvis du har nogle spørgsmål til vores Outdoor | Udsalg så kontakt os endelig på [email protected] eller besøg os i en af vores butikker: 

  • Søborg Hovedgade 119, 2860 Søborg
  • Amaliegade 15, 1256 Kbh K

Viser 1–20 af 148 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0