Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00
FAMILIE VANDRETUR I NORDSJÆLLAND

Familie vandretur i nordsjælland

Vi har fundet et par fede FAMILIE VANDRETUR I NORDSJÆLLAND og i Danmark og vi starter med en familietur på 10km

Vi vil i de kommende dage komme med input til oplevelser i den danske natur. Alt fra vandreture som familie, hvor børn og voksne kan opleve naturen sammen.
Så vil vi kigge på leg og ophold i naturen – alt sammen ting du og din familie kan gøre sammen.

Gurre sø – 10km vandretur

En familie vandretur i Nordsjælland, kunne fx. gå til Gurre Sø, som ligger vest for Helsingør og det tager ca. 30-40 min. i bil fra Storkøbenhavn.
Turen er en nem/begynder tur og det er en utrolig flot naturoplevelse, midt i Nordsjælland.
Se turen her

Udsigt fra broen

Gurre slotsruin

Gurre slotsruin er bygget af Kong Valdemar Atterdal og er et oplagt stop på din tur til Gurre Sø og omegn.
Se mere her

En del af Gurre Slotsruin

medbring

forslag til Pakkeliste

Rygsæk
Mad/snacks
Regntøj
Vandflaske/termokop

Rygsækken

Vælg en rygsæk som sidder godt og ikke er for stor, men stadig stor nok til at kunne indholde dagens madpakker, vand og snacks. Samt evt. regntøj hvis vejret er som vejret nu er 🙂 Vi kan anbefale en rygsæk med en kapacitet på 20- 36 L, som f.eks den første rygsæk fra Mil-Tec, den nye Viking Packs, eller sidst Vandrerygsækken fra Tasmanian Tiger

Madpakken

Lav en lækker madpakke til hele din familie. Det er altid en skøn fornemmelse, at kunne holde pause i naturen og finde en lækker frokost frem. Der er flere gode måder at sikre en lækker frokost.
Den nemme er selvfølgelig en klassisk madpakke med en god klapsammen – men du kunne også lave lidt ekstra varm aftensmad og gemme det til vandreturen. Find en god beholder som holder maden varm og du vil kunne nyde det varme måltid i naturen.

Alternativt, så kan du finde en lækker “feltration” som ofte kun skal tilsættes varmt vand. Dette vejer typisk ikke så meget, så det er nemt at have med. Vi har et stort udvalg hér.

Vand

Sørg for at alle har en vandflaske med og der er vand nok til hele turen samt frokosten. Selvom det stadig ikke er super varmt, så har din krop og dit barns krop, brug for væske under vandreturen.

Regntøj m.v.

Det er altid en god ide at sikre sig, at man kan holde sig tør og varm. Det er ikke rart for nogen at blive våd og så kold, når man holder pauser. Derfor skal du have regntøj med på turen og evt. en tarp, som du kan spænde ud og bruge som shelter ved længere pauser og frokost.

God tur

Vi håber i har fået inspiration til at udforske den danske natur. Med denne liste vil i altid være godt forberedt, til hvilken som helst tur, i måtte ønske at tage på.

Må i få en rigtig dejlig oplevelse!

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499