Wolf Tactical logo
kr.0,00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Hvilken hverdags rygsæk skal du vælge ?

Hjem » Hvilken hverdags rygsæk skal du vælge ?

HVILKEN HVERDAGS RYGSÆK SKAL DU VÆLGE ?
Det kan være sin sag af vælge den rette hverdagsrygsæk, vi har derfor lavet en guide til dig som leder efter en hverdagsrygsæk

HVILKEN HVERDAGS RYGSÆK SKAL DU VÆLGE ? Der er rigtig mange ting du skal tage højde for når du skal ud og købe dig en ny rygsæk.

I guiden vil du finde input til din kommende hverdagsrygsæk, uanset om det en rygsæk til og fra arbejde, træning eller noget helt tredje.

De fleste rygsække er forskellige og dækker dermed forskellige behov og derfor mente vi at vi ville lave en guide, som kan hjælpe dig i mål med det rette valg.

Hverdags rygsække vil normalt være på omkring 20-40 L. Fælles er dog at du får oftes mange funktioner i hverdagsrygsækken, som man ikke fik tidligere. Langt de fleste vil kunne klare en almindelig hverdag med netop denne størrelse rygsæk, da den ikke bliver for stor og besværlig at komme rundt med.

Et andet fællestræk er at flere rygsække i dag har et molle-system som gør rygsække endnu mere anvendelig.

En hverdagsrygsæk er derfor ofte et perfekt match til en aktiv hverdag.

Forskellige behov hos forskellige personer

Nogen bruger rysækken til og fra jobbet og har derfor brug for ventilation ved ryggen, andre bruger bruger den også på jobbet, hvorfor en god opdeling er vigtig og så er der dem som også bruge rygsækken til og fra træning mv. Hvor fx dét at man kan komme af med sit våde tøj, er vigtig.

Er vægten vigtig ?

Vi ved at der er mange meninger omkring vægten på gear og grej, dog bruges en hverdagsrygsæk over korte afstande og evt. på cykel, hvorfor vægten nok ikke er den mest afgørende faktor for de fleste.
Men det er klart, at der er kun én til at være rygsækken og det er dig !

Hvordan holder jeg mit gear tørt?

 1. Et regnslag til rygsækken
 2. Pak vandtæt indeni rygsækken

De fleste kender til at indholdet i rygsækken bliver vådt under transporten, enten på cykel, løb eller gående.
Men der er et par nemme måder at undgå det på.

Den nemmeste måde er at bruge et regnslag til rygsækken – hurtigt og relativt effektivt.

Hvis du pakker vandtæt inden i rygsækken, så er du i hvert fald sikker på at gearet ikke bliver vådt, men en smule mere tidskrævende og da vi i dette indslag taler om hverdagsture, så vil de fleste nok bruge et regnslag.

HVILKEN HVERDAGS RYGSÆK SKAL DU VÆLGE

– Guide til 5 fede hverdagsrygsække


BLACK DEFENSE PACK ASSEMBLY – MIL-TEC

Miltec Large
Savotta S
BERGHAUS CENTURIO

VIKING PACKS

Danske brand, med masser af plads : 45L

Lækker allround rygsæk

Viking Packs er en god og solid rygsæk

Super fed rygsæk fra danske Viking Packs. Opdelt i 2 store rum, med mindre rum i hver.
Bemærk at der både kan spændes i livet og bryst – passer derfor godt til både hverdag og hiking.
Derfor er rygsækken perfekt som militær rygsæk samt hverdags rygsæk.

Info
Vægt: 1,15
Farver : Sort
45L
Pris kr.449

BLACK DEFENSE PACK ASSEMBLY – MIL-TEC

Allround rygsæk i høj kvalitet & sublim bærekomfort.

Denne stærke og vandbestandige 36-liters vandrerygsæk fra Mil-Tec har to store rum med vandafvisende foring og tovejs lynlåse, slot, der kan rumme bærbar computer og robust mesh-lomme.

Der er tre flytbare lommer og hoftepose på MOLLE-paneler, som kan bruges som skulderpose, hvis det er nødvendigt.

Ergonomisk designet skulderremme er polstret, ca. 8 cm bredt og justerbar i længden, med to D-ringe og hurtigspændespænder.

Desuden er der en polstret ryg og en justerbar og aftagelig talje remme åbnet med et klip. Kompressionsbåndene holder pakkenes indhold på plads, selv i de fleste dynamiske situationer. Det er perfekt til militær brug samt camping og som backpacker rygsæk.

Ved ryggen har du separat rum til fx ipad eller bærbar.

Info

 • Kapacitet: 36 liter
 • Hoved- og frontrum: 26 liter
 • Hættepose: 6 liter
 • Størrelseslommer: 2x 2 liter
 • Vægt: 2020g

Pris kr.535

MIL TEC ASSAULTBACK L

Klassisk hverdagsrygsæk

Rygsæk til hverdagen og til korte ture.

Der er ergonomisk formede, polstret og justerbare skulderremme, ca. 5 cm i bredden, så den sidder godt på skulderne, og kan tilpasses netop dig.
Den har en justerbar talje med hurtig udløsning, øjne til yderligere vedhæftning af materiale, bærehåndtag, og masser af plads til bagagefastgørelse både foran og på siderne med sidekompressionsremme.

Den fås både i sort og i multicam, så alt i alt en rigtig fed rygsæk som er perfekt både på jobbet, til outdoor livet og til hverdagen.

Hovedrummet på denne rygsæk er ligeledes rigtig fint opdelt.
Forrest har du et ventileret rum til. Endvidere har du et seperate rum med lynlås til fx telefon, pung eller powerbank m.v.

Foruden hovedrummet har et sekundært hovedrum.
Her finder du endnu et stort rum, men her finder du også 3 mindre rum.

Foran – her finder du et mindre rum øverst til fx solbriller, pung eller nøgle samt et større rum til drikkedunken eller andre ting du ønsker hurtig adgang til.

Der er mulighed for at påsætte ekstra rum foran samt dine patches øverst.

Ved ryggen har du separat rum til fx ipad eller bærbar.

Info
Vægt: 1450 gram
Farver : Sort / Grøn / Multicam
Pris kr.299

Savotta S

Jääkäri S er Savottas mindre dagsrygsæk.
Der blev taget højde for kundernes tilbagemeldinger og ønsker i designet. Jääkäri S er kundernes bedste ideer og Savottas ekspertise, samlet i en lille, kompakt pakke.
Jääkäri M (Jääkäri-rygsækken) funktionalitet og overordnede udseende blev ikke forladt til denne mindre version, og Jääkäri S er i sin helhed en lettere og mindre udgave af sin roste forgænger.

Samtidig er det Savottas vision om, hvad den ideelle version af en lille dagsække skal se ud og føle. Hver detalje og funktion er blevet overvejet og testet udførligt.

Lad ikke den lille størrelse narre dig: Jääkäri S er en meget alsidig og tilpasningsbar dagsrygsæk, som du kan stole på i både bymiljøer og dybt i skoven eller junglen. Jääkäri S er også meget modulær: den er udstyret med MOLLE lomme fastgørelsessystem. Jääkäri S er ikke bare en lille dagsrygsæk, men et alsidigt værktøj, der passer perfekt til enhver meget mobile person.

Takket være sin kompakte størrelse vil denne rygsæk ikke være i vejen selv i trange rum, og den er ideel til cykling, løb, skiløb og jagt. Derudover – hvis du ikke har noget imod et par ekstra gram – gør Jääkäri S også en god og holdbar følgesvend til enhver ekstrem sport.

Posens kompressionsremme kan strammes for at sikre, at den sidder fast og ikke roder rundt. Jääkäri S fungerer også perfekt som en bæretaske.

Info
Vægt: 775 gram
Farver : Sort / Grøn
Kapacitet : 20-25 L
Pris kr. 998

Savotta Rygsæk

BERGHAUS MMPS CENTURIO II 30 FA

BERGHAUS MMPS CENTURIO 30 er en rygsæk fra BERGHAUS MILITARY som er lavet i de bedste materialer.

Rygsækken er opbygget i Berghaus MMPS serien, som er en serie af militærrygsække, hvor bl.a. sidelommerne passer på alle modeller.

The MMPS CENTURIO II 30 er den mindste størrelse i Berghaus MMPS (Multi Mission Pack System) serie. Rygsækken fungerer lige så godt som en mindre daypack, den kan nemlig indeholde nok grej til et par dage. Designet som et modulært system. MMPS Side lommer passer med Berghaus Crusader og Centurio sacs så du kan få flere liter i din rygsæk. Dette giver et fleksibelt pakningssystem, der understøtter forskellige missionskrav. På toppen af rygsækken kan du fastgører en sovepose eller et liggeunderlag. Tag på de mest udfordrende eventyr med den robuste og alsidige militære rygsæk fra Berghaus. Denne robuste 30-liters rygsæk er klar til at møde de mest udfordrende dage med et hårdt nylon stof og en indvendig ramme til belastningsunderstøttelse. Uanset hvilken udfordring du måtte møde på din vej, tilbyder Berghaus alsidighed og fleksibilitet via deres MMPS-sortiment. De komfortable polstrede skulkderremme gør det muligt at du kan pakke tasken tungt og stadig bære den med god komfort.Info

Vægt ca.: 1.350 gram
Farver : Sort / Grøn 
Kapacitet : 30 L / 50 L med sidelommer
Pris kr.1499

  Skriv et svar
  Kundeservice
  Info@wolftac.dk
  +45 49 40 34 27

  Vi besvarer i gennemsnit e-mails på 60 minutter i vores åbningstid.

  Mandag til fredag: 10.00 til 17.00

  Lørdag & søndag: Lukket
  Undgå at skulle vente i telefonkøen:
  Telefontid Wolf Tactical
  Butik
  I vores butik kan du prøve en stor del af vores grej før du køber det.

  Du finder vores butik på Søborg Hovedgade 119, 2860 Søborg.

  Åbningstider i butikken
  Mandag - 10.00 til 17.00
  Tirsdag - 10.00 til 17.00
  Onsdag - 10.00 til 17.00
  Torsdag - 10.00 til 18.00
  Fredag - 10.00 til 17.00
  Lørdag - 10.00 til 14.00
  Søndag - Lukket

  Se åbningstider på helligdage og
  find vej her

  Wolf Tactical ApS
  CVR: 39925281
  0