MIL-TEC militærhansker

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Anmeldelse av MIL-TEC Army Gloves.

Av Pernille Ugleberg, som er tidligere hundefører i forsvaret og i dag jobber i Heimevernet og underviser som skyteleder.

«Jeg har nå testet disse hanskene fra MIL-TEC de siste ukene.
Jeg er veldig kritisk til hansker fordi det ideelt sett skal føles som om jeg ikke bruker hansker så det ikke bremser arbeidet mitt og fingerferdigheten min, ellers foretrekker jeg vanligvis å jobbe uten hansker på».

Utseende:

“MIL-TEC-hansken er en fin kort hanske, som jeg er stor fan av, for da kan jeg fortsatt holde et øye med klokken selv om jeg har på meg hansker. Samtidig er det også greit å ha håndledd fri i forhold til kroppens varmeavgivelse. Fargen på hansken passer godt til uniformen”.

Hvordan føles hansken?

Hansken er en lett hanske ute, som egner seg hele året, men kan godt være litt kald på de harde vinterdagene. De sitter behagelig tett, slik at du ikke føler at du har på deg en hanske.
Det er litt ekstra beskyttelse rundt hansken, som ikke kjennes inni når du bruker den, men gir god støtte og beskyttelse mens du jobber med hansken på.

Kan du jobbe med det?

JA! Mine finmotoriske ferdigheter har ikke blitt påvirket av bruk av hansker. Jeg har kunnet betjene små knapper på lys osv. uten at det er vanskelig. Jeg har kunnet fungere på banen med riflen uten at det har påvirket de ulike våpenprosedyrene. Jeg har kunnet operere i min funksjon som hundefører og enkelt gi godbiter og andre belønninger til hunden.

Alt i alt:

MIL-TEC hansken er en god og funksjonell hanske som selv en som meg som foretrekker å jobbe uten hansker har vært glad i å bruke!
Lett, fleksibel og deilig hanske som jeg absolutt vil anbefale!
Del indlægget:

Relaterede indlæg

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk