Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

MIL-TEC Army Gloves

Anmeldelse af MIL-TEC Army Gloves.

Af Pernille Ugleberg  som er tidligere hundefører i forsvaret og i dag arbejder i hjemmeværnet og underviser som skydeleder.

“Jeg har nu testet disse handsker fra MIL-TEC over de seneste par uger.
Jeg er meget kritisk med handsker for det skal helst føles som om jeg ikke har handsker så det ikke bremser mit arbejde og mine fingerfærdigheder, ellers foretrækker jeg normalt at arbejde uden handsker på”.

Udseende:

“MIL-TEC handsken er en lækker kort handske, hvilket jeg er stor fan af, for så kan jeg stadig følge med på mit ur selvom jeg har handsker på. Samtidig er håndled også gode at have fri i forhold til kroppens varmeafgivelse. Farven på handsken falder godt sammen med uniformen”.

Hvordan føles handsken? 

Handsken er en let handske uden for, som egner sig godt hele året, men kan måske godt kan være lidt kold på de hårde vinterdage. De sidder behageligt tæt, så man ikke føler man har en luffe på.
Der er lidt ekstra beskyttelse rundt omkring på handsken, som ikke mærkes indeni når man har den på, men giver god støtte og beskyttelse under arbejde med handsken på.

Kan man arbejde med den på?

JA! Min finmotorik har ikke været påvirket af at have handsker på. Jeg har kunne operere små knapper på lygter mm. uden at det var besværligt. Jeg har kunne fungere på skydebanen med mit gevær uden at det har påvirket de forskellige våbenprocedurer. Jeg har kunne operere i min funktion som hundefører og nemt give godbidder og andre belønninger til hunden.

Alt i alt:

MIL-TEC handsken er en god og funktionel handske som selv sådan en som mig der foretrækker at arbejde uden handsker, har været glad for at bruge!
Let, fleksibel og lækker handske jeg klart vil anbefale!

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499