REAL Turmat Frysetørret Mad – Chicken Tikka Masala
REAL Turmat Frysetørret Mad – – Chicken Tikka Masala Ingredienser
Ris, kylling (kylling (89%), salt, peber, stabilisator (E450, E451)) (12%), linser (12%), løg, kokosmælk, creme fraiche (mælk) (3,6%), majs stivelse, tomatpasta, rapsolie, spinat, kyllingebouillon (aroma, maltodextrin, kylling, gærekstrakt, salt, løg, krydderier), sojasauce (soja, salt, eddike), limesaft (1,1%), krydderier, ingefær (0,3%), hvidløg, antioxidant (ascorbinsyre).
REAL Turmat Frysetørret Mad – Chicken Tikka Masala
Allergener: laktose, mælk, soja.
- Vægt
- Netto: 133 g
- Brutto: 150 g
- Tilberedt: 500 g
REAL Turmat Frysetørret Mad – Chicken Tikka Masala Holdbarhed
Produktet har 5 års holdbarhed fra fremstillingsdatoen. Opbevares ved stuetemperatur. En åbnet pose skal behandles som et frisk produkt. Spis venligst måltidet inden for 2 timer efter tilsætning af vand.
Forberedelse
- Riv toppen af posen af ved fordybningen.
- Tilsæt varmt vand (3,7 dl) op til niveaumarkøren.
- Rør godt rundt, luk posen med lynlåsen og lad retten hvile i 8 minutter.
Real Turmat
Det, vi laver hos Drytech, har en lang tradition. 10.000 år faktisk lige siden vores forfædre fulgte smeltevandet efter sidste istid, og endte i de arktiske områder senere kendt som Nordnorge. Sommersolen, som aldrig går ned, gav dem adgang til langsomt voksende og meget energirig mad.
Her etablerede de nogle af Nordeuropas største bygder, midt i naturens frodige madfad. Viden om tørring og konservering af kød, fisk, bær og grøntsager gjorde det muligt for vores forfædre at overleve den hårde arktiske vinter. Med let og energirig mad kunne de rejse langt og udforske nye lande.
I det samme alpine landskab udfolder vi os den dag i dag. Ligesom vores forfædre. Kunsten at konservere mad er stadig lige så vigtig. Nogle gange livsvigtigt. Vi er afhængige af let og energirig mad for at klare friluftslivet i et barskt arktisk klima.
Uanset om vi dyrker sport, bjergvandring eller hårdt arbejde i skiftende vejr, bærer vi vores mad og historie med stolthed. Vi fodrer efterforskningstørsten i det nordnorske blod.
Drytech-stifter og familiefar Rolf Hansen elskede alt ved sin kone Lill, og især hendes madlavningsevner. Med en kærlighed til nordnorske råvarer fremtryllede Lill verdens bedste gryderetter. En stille morgen udenfor huset, indhyllet i den dejlige duft fra køkkenet, fik Rolf ideen, som senere skulle brede sig over hele verden: Han ville bevare hendes skønne gryderetter og gøre maden nem at have med på tur.
Real Turmat – Frysetørret mad
Som madglad specialist i tørreteknologi og passioneret vandreentusiast stod Rolf Hansen med et problem. Der var ingen tørremetode, der var skånsom nok til hans livs kærlighed. Lills gryderetter ville simpelthen blive ødelagt i processen. Men ideen med turmad, der smagte og lignede Lills hjemmelavede gryderetter, var for god til at holde fast i.
Tanken blev til handling. I 1989 flyttede Rolf ind i garagen med gryderetterne og kom ikke ud igen, før han havde udviklet sin egen metode til skånsom frysetørring. Således blev Drytech født.