0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

VÆGT VESTE VS. PLATE CARRIERS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs vores blogindlæg om de velkendte vægt veste og alternative plate carriers som vi tilbyder.

En plate carrier eller ballistisk pladebærer er et stykke taktisk redskab, der, når det kombineres med ballistiske plader. I realiteten er det er en plate carrier en “skudsikker” vest eller panser vest. Plate carriers bruges hovedsageligt af militæret og politiet til bærende udstyr, men de bliver mere almindelige til brug i fitness verdenen. Tilføjelse af en vægtskive til din plate carrier kan være et godt alternativ til en normal vægtvest og en god løsning når det kommer til at maksimere dit træningspotentiale.

Bemærk venligst: Vægtpladerne, der bruges til fitnessudstyr, tilbyder ingen ballistisk beskyttelse, de bruges kun som vægt.

Se vores udvalg af vægt veste / plate carriers lige hér!

Plate carrierS eller normalE vægt vestE?

Vægt veste er kun til brug for at tilføje ekstra vægte til dit fitness-regime. En plate carrier tilbyder et multifunktionelt aspekt, ikke kun kan de bruges til fitness med indsættelse af vægtskiver, men de er også MOLLE-kompatible til flere belastninger. Hvis du planlægger at bruge en Plate Carrier i dit professionelle liv, så vil en plate carrier tilbyde dig flere anvendelsesmuligheder i forhold til en normal vægtvest som du oftest ser i fitnesscenteret.

Her er de funktioner, du skal kigge efter i en plate carrier vest:

-Jævn vægtfordeling, helst gennem skulderpuder med bagstykke

-Justerbar talje og spændingsbånd

-Krog og løkke for at opretholde pladens placering

-Elastik til at fastgøre stropperne

-Enhånds quick-release system

Vægten på dine vægtplader

Nu har du besluttet dig for at købe en plate carrier frem for vægt veste. Det er nu meget vigtigt at vælge den rigtige vægt, afhænger af din fysiske styrke og konditionsevner.

Husk på, at træning med en vægtvest er ikke for nybegyndere.

Tungere vægtplader giver en større modstand ved træning, da det ved al vægttræning anbefales at starte med en lettere vægt og arbejde sig op til en tungere vægt. Vægtplader kommer i forskellige vægte. Du kan nemt inkorporere flere vægte, efterhånden som dine konditionsniveauer stiger.

Vi tilbyder lige nu disse vægt plader:

Metallon 2x3kg

Metallon 2x4kg

Plate carrier – Hvordan skal den sidde?

Plate carriers kan være et godt alternativ til de normale vægt veste, når det kommer til at maksimere dit træningspotentiale, men du skal inkorporere dem i din træning sikkert og effektivt. En plate carrier skal passe rigtigt, tilbyde en afbalanceret belastning og holde sig ude af vejen – hvis ikke, risikerer du at beskadige dit gear eller komme til skade på grund af forkert bevægelse og ledbelastning.

Følg disse trin for at justere din plate carrier korrekt før hver træning

-Centrer frontpladen på din torso. Ryggen vil udjævne sig selv.

-Juster skulderstropperne jævnt.

-Spænd sidestropperne, men ikke så meget, at du begrænser vejrtrækningen.

-Løft dine arme, og bøj og drej i taljen. Hvis pladeholderen gnider mod din hud, er den for løs.

-Test pasformen ved at lave et par burpees. Hvis den forbliver sikker og ikke forårsager ubehag eller bringer din balance ud af balance, er du god til at gå.

Træning med en plate carrier eller vægt veste

Når du er tilfreds med hvordan din plate carrier er installeret korrekt, så kan du nemt forbedre traditionelle kropsvægtøvelser såsom planker, pull-ups, sit-ups, push-ups, Lunges, Squats, Thrusters og Burpees.

Her er en liste over DON’T’S, når du træner med en PLATE CARRIER

-Tilføj IKKE en plate carrier med vægte på din første dag i fitness centeret – start langsomt.

-Stol IKKE på plate carrieren for god kropsholdning. Hvis du ikke kan opretholde god form og ordentlig teknik med den ekstra vægt, skal du ikke bruge det – du kan risikere alvorlig skade.

-BÆR IKKE din plate carrier så stram, at den begrænser din vejrtrækning, eller så løs, at den bevæger sig rundt og får din balance ud af balance.

-Forsøm ikke at strække før og efter hver træning med en tallerkenholder, så dine muskler kan nulstilles og restituere. Tillad dig selv ekstra afkølingstid.


Få flere gode råd og tips her på vores Youtube-kanal.

Se vores udvalg af vægt veste / plate carriers lige hér!

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0