Feltsenge

KØB DIN FELTSENG PÅ WOLFTAC.DK!

Feltsenge har deres oprindelse i militæret – i dag er feltsenge et godt supplement til almindelige eller oppustelige liggeunderlag. Feltsenge behøver ikke veje mere end et godt liggeunderlag. De er et behageligt alternativ når man skal sikre sig en behagelig nattesøvn ude i det fri.

Når man er på udflugt i naturen, er det rart at have en god base at komme tilbage til. Efter en dags vandring i kuperet terræn. Eller en sjov dag i en kano på en brusende foss, kan man godt mærke at kroppen er blevet brugt. Så trænger man til at hvile kroppen og få restitueret til næste dags udfordringer. Feltsenge har den store fordel at man er hævet over jorden, så det vigtigste man skal tjekke er at man ligger på et plant niveau. 

Feltsenge

Feltsenge excellerer i at have en ekstra god komfort. Feltsengen er hævet fra jorden og sikrer dig dermed et højre komfortniveau, end hvis du ligger på et liggeunderlag direkte på jorden. Det højere niveau sikrer at kulden fra jorden ikke påvirker dit underlag i samme grad og dermed er det lettere at holde varmen når du overnatter i naturen. Feltsenge er nemme at samle og skille ad, så du skal ikke bekymre dig om at bruge oceaner af tid på at pakke ud og ned. Feltsenge har forskellige pakkestørrelser – de største er bedst egnet til dig der har en fast base – de mindre kan bruges og fylder det samme som et almindeligt liggeunderlag og kan transporteres let i din rygsæk. Feltsenge er din genvej til en himmels søvn, selvom du befinder dig langt fra dit hjem eller en hotelseng.

Feltsenge er oftest lavet i et let og slidstærkt materiale, som gør det behageligt at bruge og med lang holdbarhed. De er ideelle at tage med på vandreture, trekking eller lejrskoleturen, hvor overnatningen foregår i telt eller under åben himmel.

Wolf Tactical har også reparationssæt til hvis uheldet er ude. Det er let at udskifte de vitale dele af din feltseng. Straks efter kan du genoptage din gode nattesøvn. Desuden kan en hurtig reparation gøre at du ikke behøver at købe nyt udstyr under din rejse.

Wolf Tactical onlineshop og butik

I vores online butik finder du også andet udstyr og grej, som kan være nyttigt at tage med på din rejse.

Du kan f.eks. finde insektnet til at skærme din fra irriterende bid. 

Lagenposer, som du kan bruge til at fore din sommersovepose eller som en ekstra let sommerpose. 

Hoved- eller nakkepuder, så du undgår ømme muskler i nakken. 

Soveposer i både sommer og vinter udgaver.

Lygter, pandelygter eller flagermuslygter, så man kan finde vej i mørket.

Og så har vi så meget andet udstyr, gear og grej, som er værd at tage med på dit outdoor eventyr. Kig i vores store udvalg og find dine uundværlige remedier.

Wolf Tactical har et større udvalg af feltsenge og vi udvider hele tiden sortimentet, så vi har de nyeste trends og fedeste varianter til dig. 

Besøg vores Youtube Kanal for inspiration m.v.

Viser alle 4 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499