VAGT | POLITI

Hos Wolf Tactical er vi profesionelle veteraner der kender til de store krav der er til det rigtige vagt udstyr og politi udstyr.

Hver evig eneste uge undersøger vi markedet for at holde vores shop opdateret med det nyeste gear og beklædning til vagt- og politifolk. Hvis du ikke finder det vagt udstyr eller politi udstyr som du søger så er du velkommen til at kontakte os, så vil vi undersøge om det er noget vi kan få hjem til dig.


Hvem er Wolf Tactical?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

WOLF TACTICAL er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.


Er du på udkig efter vagt udstyr eller politiudstyr?

Så kom endelig forbi og besøg os på vores adresse ved Amalienborg.

Amaliegade 15, København K 1256! Vi ses!


Hos Wolf Tactical finder du et stærkt udvalg af kvalitetsprodukter, både til private og til professionelt brug.

Vi har samlet en lang række internationale brands, som vil være med til at klæde dit team ordenligt på til alle opgaver.

Vi har alt fra lommelygter, pebersprayholdere, håndjern, sidetasker og ballistisk udstyr til det rigtige fodtøj der kan klare alle dagens opgaver.

Undersøg vores shop og vores mange kategorier og find det udstyr som vil hjælpe dig til at løse alle de opgaver der kommer på din vej.
Vi har undersøgt markedet tyndt for at kunne finde det bedste udstyr til de bedste priser, så vi altid kan stille det bedste vagt udstyr og politiudstyr til rådighed for vores kunder.
Grundet vores baggrund i forsvaret og politiet, så er vi et godt bud på din kilde til det rigtige vagt udstyr og politiudstyr. Vores mission er nemlig at kunne give dig og dine kollegaer den bedste vejledning til udstyr og beklædning, samt kunne tilbyde de stærkeste produkter til de bedste priser.

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller til at guide dig til det rigtige vagt udstyr og politiudstyr.

Kontakt os gerne på [email protected] – så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt – eller besøg os på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser 1–25 af 462 resultater

Pris

Brands

Farve

Størrelse