Vagtbukser

KØB VAGTBUKSER FRA STÆRKE INTERNATIONALE BRANDS HOS WOLF TACTICAL!

Hos Wolf Tactical har vi samlet en lang række stærke stærke modeller af vagtbukser og politibukser der er populære til tjenesten og til civil brug. Derudover har vi hos Wolf Tactical et stærkt udvalg af beklædning og grej til militær, outdoor og hardball/softgun.

Hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter eller andet, så kontakt os endelig på [email protected] eller besøg os på vores adresse på Amaliegade 15, København K 1256.


Hos Wolf Tactical ved vi hvor vigtigt det er at funktionaliteten er iorden når det kommer til vagtbukser og politibukser.

Vi er nemlig veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

WOLF TACTICAL er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.


Aldrig gå på kompromis med funktionaliteten!

I vagtbukser og politibukser er det altid godt med masser af lommer, så du har plads til din mobil, radio eller andet vigtigt grej, som du hurtigt og nemt skal have fat på. Det er også meget vigtigt at bukserne er lavet af materiale der er åndbart og til at bevæge sig i. En god pasform er alfa omega. Derfor har vi dykket ned i markedet og fundet vores egne favorittet i alle prisklasser.

Vi har vagtbukser og politibukser af stærke internationale brands som Crye Precision, Clawgear, Invader Gear og Mil-Tec.

Husk kaffen 🙂
Termokruset fra Stanley er et must på vagten


Viser 1–20 af 42 resultater